Slut på det roliga

måndag 19 mars 2018 - 22:18 | 0 Kommentarer

Jaha, så var det slut på semestern för den här gången då. Pang in i vardagen direkt bara. Jag hann inte ens hem emellan utan det blev rakt till jobbet från båten i förmiddags. Och min vecka kommer att vara smått galen. På fredag opererar jag nämligen min andra hand för karpaltunnelsyndrom (första handen opererades redan i slutet på oktober). Och jag har milslång lista på jobbet på saker som skall vara klara innan dess. Som tur har jag inbokat en afterwork tills på onsdagen. Den får mej att orka! Typiskt nog råkar också Maken ha en massa på sitt jobb den här veckan. Så vardagspusslandet kommer måsta stretchas lite. Det kommer typ kännas skönt att ligga på operationsbordet på fredagen, haha. 

Om det blir för stressigt skall jag försöka drömma mej tillbaka till skidbackarna. Det var verkligen så härligt att åka ner med solen som värmde och Hubbe som susade där framför. Sån mindfulness och lycka som jag kände just då har jag inte upplevt på länge. Två dagar hade vi med Lillasyster i backen, men eftersom hon inte orkade så långa turer i taget, och vi andra ville skida mer, så fick hon sen vara med Farmor i lekparken och stugan istället. Nu drömmer vi redan om Alperna om några år! Vi som hade tänkt ha södernresa varannat år, och skidresa varannat. Men om det är så här roligt med skidresa vill vi ju åka på dem varje år. Hur skall vi få tid och råd att klämma in båda?! Hm... Medan jag klurar på det får ni njuta lite semesterbilder. Det vet ju alla att få se folks semesterbilder är det bästa som finns....

IMG 2327Silja båten! Den hade barnen minsann väntat på. Och roligt tyckte de att det var. Bollhav, restaurang, tax-free-shopping och mumindisco.

IMG 2430Kvällarna spenderades i stugan spelandes sällskapsspel, bastandes och slappandes. De flesta kvällarna sov jag innan klockan var tio... Den friska luften gör en bara så trött!

IMG 2434Hubbe gick fyra dagar i skidskola. Och svenskarna kan verkligen det här med skidskola. Hubbes lärare Linda var så peppande och bra. Efter bara nån dag kunde han redan bromsa och svänga och hade fått mycket bättre skidsjälvförtroende.

IMG 2446Min skidhjälte! Som jag är sååå stolt över. Det var så roligt att kunna skida tillsammans.

IMG 2471Snö rådde det ingen brist på. Snödjupet på sina håll var uppemot 1,5meter! Helt galet. Här ser ni drivorna framför vår stuga. 

IMG 2520Min andra skidhjälte! Tänk att hon redan vågade och var så pass stadig på benen. Det trodde jag inte innan. Och ni andra med två-åringar. Skaffa en sele och bara go for it säger jag. Maken har förrsten också börjat skida i år efter säkert minst 20 år på snowboard?! Som tur satt svängarna i. 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar