headersevendayssvartvitrosa2

Små förändringar

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.08.2016 | 0 Kommentarer

Ett säkert hösttecken är att jag får lust att ändra om lite hemma. Inte så att jag skulle behöva måla om eller byta allt, men det känns liksom lite som att något fattas eller som att det man har är fel. Ändringen denna höst var väldigt enkel och billig. Det fick bli två blågrå soffkuddar från H&M home för 4,99 styck och så grävde jag fram en bambubricka som vi hade i skåpen. Gillar kombinationen, bambu, mässing och det gråblåa. Och genast kändes vardagsrummet nytt och fräscht igen. 

Annars känns det väldigt mycket som måndag idag. Och tyvärr inte på något bra peppande sätt... Jag har fått nån dum flunssabobba och är helt snorig och slut. Ute är det grått och regningt och barnen går varandra, och mej på nerverna mest hela tiden. Kanske vi bara borde orka dra på oss kurakläderna och gå ut i sandlådan ändå. För att rensa huvudet med lite frisk luft. Kanske det botar flunssa också?!

v rumVardagsrummet höstedition 2016. Och jo det borde hänga tre tavlor på väggen, men en av dem hade trillat ner när vi var på landet och nu måste ramen fixas. 

v rum1Blomman är en kvist av min nya höstblomma ute på trappen som hade gått av som jag räddade till ett nytt liv i vas.

v rum2Bambubrickan passar jättebra så här tycker jag. Gillar naturelementet. Den passar nu på hösten, den passar med vår sisalmatta och med de gråblå kuddarna. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar