headersevendayssvartvitrosa2

Snörvligt veckoslut

Skrivet av Hanna Stigzelius 12.02.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det har varit ett lite snörvligt veckoslut det här. Jag har nämligen fått någon flunssabobba. Och Maken är ännu inte riktigt frisk från sin flunssa som hållit på i snart två veckor. Båda barnen snorar och hostar också en hel del. Men det är väl kanske så här det är i februari. Känns extra störande med tanke på mitt tränande. Jag har ju haft så bra flow det här året. Men så kommer nu ren andra flunssan och stör till det. Som om det inte skulle vara nog med att man mår dåligt och är trött i hela kroppen, sen skall man ännu ha dåligt samvete och känna sej irriterad för att man inte kan gå ut och springa...

Som tur har jag mått lite bättre idag. Så kan kanske gå på jumppan imorgon. Hoppas! Bara tre veckor kvar till beachen... Som vi längtar. Thailand är på tal flera gånger om dagen. Idag klickade jag till och med hem en ny bikini och en strandklänning. Woop woop. Fast jag har hört rykten om att det skall bli vår från och med imorgon, också här i Finland. Sol och åtta plusgrader! Kan det verkligen stämma?! Jag tror det först när jag ser det. 

Ikväll blir det nog tidigt i säng. Vi måste upp i tid imorgon så vi hinner till rådgivning till klockan nio. Fyraårskoll för nästan fyraåringnen. Och igår gick jag alldeles för sent och sova. Skulle bara titta på ett eller två SKAM-avsnitt men tittade plötsligt slut hela säsongen. Den serien är störtomöjlig att sluta titta på när man väl börjat. 

1februariBästa flunssakuren; te te och mera te, läsa bok,vila och vackra blommor att titta på. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar