headersevendayssvartvitrosa2

Snurrigt

Skrivet av Hanna Stigzelius 29.08.2016 | 2 Kommentarer

mandag

Det snurrar väldigt mycket i mitt huvud just nu. Jag bara tänker och tänker men kommer liksom inte riktigt någon vart. Det är både stort och smått som jag funderar på. Livet, framtiden, drömmar, mig själv och vad jag vill. Jag skulle gärna börja komma någon vart så småningom. Det tar ju en massa energi det här tänkadet. Och det är inte produktivt överhuvudtaget. Frustrerande. Men säkert rätt viktigt emellanåt.

Det hela startade väl mest tack vare boken jag läser som bäst, Munken som sålde sin ferrari. En självhjälpsbok i just min smak. Om hur man skall göra och tänka för att få ut det bästa av sitt liv. För trots allt så har vi bara ett. Det man lever just nu. När allt går så fort som det gör så glömmer man det lätt. Eller jag gör det i alla fall. Så nu funderar jag. Vad det är som jag vill ha av mitt liv. Min mål och drömmar. Och hur jag tänker komma dit. Hurdan jag vill vara och hur jag skall göra för att bli sådan. Kanske min höstdepp har gått in i höstkris nu. Men det blir nog bra. Jag skall köpa en fina anteckningsbok och börja skriva ner allt har jag tänkt. Klistra moodboards och kanske också skriva ut några mål här på bloggen?! 

mandag1Ser man hur det snurrar inuti utanpå?!

mandag2Vackra blommor hjälper mej att fokusera lite grann i alla fall.

Kommentarer

 • Kugge 29/08/2016 3:41pm (7 år sen)

  Mig hjälpte det massor att sätta mig ner och skriva ner mål. Tror det är det där fysiska med att sitta med en penna i handen – tankarna flödar på ett annat sätt. Hoppas du snart får klart för dig vad du vill och vart du är på väg! Kram!

 • Titi 03/09/2016 10:01pm (7 år sen)

  Hej! Helt out off topic, hur gör din snygga "pannfläta"? ☺

  • Hanna Stigzelius 13/09/2016 1:41pm (7 år sen)

   Ah! Det är jättelätt. Skall försöka fixa en video/tutorial inom inte alltför lång tid hit till bloggen tänkte jag :)

Skriv en kommentar