headersevendayssvartvitrosa2

Springdejt

Skrivet av Hanna Stigzelius 13.12.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jess! Ikväll hade jag en mycket bra dejt. Nämligen en springdejt med Emma. Vi sprang en del tillsammans innan barnen, men det här var första gången tillsammans efter flickorna fötts. Att bestämma sej för att gå och springa tillsammans med en kompis är det allra bästa sättet för mej att verkligen komma ut i spåret. Och samatidigt får man ju umgås med en vän, vilket inte alltid heller är det lättate att få tid för när man lever busyt mammaliv. Så det är liksom win win win! 

Hur går det annars med mitt kom-i-form-tills-Thailand försök kanske ni undrar? Tack riktigt bra. Jag har lyckats hålla min diet rätt så bra. Ingen pasta, ris eller potatis har jag ätit nu på snart tre veckor. Sockersuget är helt borta. Jag har ätit lite frukt emellanåt. Och knäckebröd. Så totalt kolhydratsfri har jag inte varit. Motionerande går också hyfsat. Förra veckan blev det bara en gång. Men annars har jag lyckats hålla 2-3 gånger i veckan. Och nu bestämde vi med Emma att vi skall försöka springa varje vecka framöver! 

Hittills har två kilo lossnat. Så jag är nästan halvvägs. Redan! Minus fem kilo tills mars kommer nog gå känner jag. Och det känns så skönt. Få nu se hur jag klarar av alla frestelserna som kommer med julen... Julgodisfabriken skall komma igång här under veckan. Det kommer nog krävas all självdisciplin jag har att låta bli att mumsa choko innnan julafton! Men å andra sidan så vill jag verkligen inte sumpa det nu när jag kommit igång så bra!! Ebba skriver på sin blogg om den där genen att man bara inte klarar av att ta bara en pepparkaka. Jag har SÅ den jag med! Tar jag en måste jag äta fem, eller tills det är slut alternativt att man mår illa. Det enda som liksom funkar för mej är att inte ha något hemma. För har vi det så äter jag det... Så ja, det kommer bli en utmaning att stå emot de kommande veckorna! 

sprinturEmma och jag råkar ha typ samma Nikes också, fast i olika färg. Mina är självklart de rosa....

Kommentarer

  • Linda Mäkinen 13/12/2016 10:16pm (3 år sen)

    Sjukt duktig du är, heja heja. Själv har jag varit förkyld och därför en träningspaus på en hel månad, vilket har resulterat i ett enormt sötsug. Äter godis typ varje dag, nå skall försöka ta tag i det efter jul... :D

    • Hanna Stigzelius 17/12/2016 11:41am (3 år sen)

      Efter julen låter bra :) Hoppas du får hållas frisk nu, jag litar på ingefärsshotsen!!

Skriv en kommentar