headersevendayssvartvitrosa2

Star Wars kalas för vår nästan 6-åring

Skrivet av Hanna Stigzelius 17.02.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Så var kalaset över! Hubbe, som fyller 6 år om en vecka, är mer än nöjd och bygger lego med Maken i nedre våningen som bäst. Också jag är nöjd. Kakan lyckades, utan nervsammanbrott denna gång. Och den smakade till och med gott. Annars också tycker jag att jag lyckades hålla mina kalasnerver i skick och blev inte ens värst stressad. Kanske jag äntligen börjar få in knixen nu då man ordnat kalas ren i hela 6 år. Det är väl så för alla föräldrar, men jag kan liksom inte förstå att mina lilla baby fyller 6 om en vecka. Han har blivit så stor. Min finaste fina Hubbe!

batch DSC09311Star Wars ballonger och vimplar för att sätta rätt kalasstämning.

batch DSC09313Hubbe har pärlat denna hama-Dart Wader som gjorde sej finfint på vardagsrumsbordet som dekoration. 

batch DSC09321På Tiger hade de sifferballonger. Jag hängde den på dörren tillsammans med några av star wars ballongerna och lite svarta serpentiner. 

batch DSC09444BB-8 kaka. Innehållet var chokladig sockerkaka, vitchokladmousse och den vita frostingen är gjord av vispgrädde, philadelphia och florsocker. 

batch DSC09452Och stormtrooper-cupcakes. Sen bjöd vi också på fruktfat och raw-chokobollar för de som inte ville få sej en rejäl sockerfylla...

batch DSC09456bloggenNöjt födelsedagsbarn som fick så mycket fina gåvor. Och han blåste ut alla ljusen med en puff!

 

Kommentarer

  • Pascualina 09/06/2020 9:33pm (7 månader sen)

    Var är ballongerna köpta? Ska ha star wars kalas för min 6åring om 3 veckor så vill köpa såna ballonger.

    • Hanna Stigzelius 26/06/2020 3:59pm (7 månader sen)

      Jag beställde dem från Wish, så tre veckor kan bli lite tajt! Men har nog sett på Juhlamaailma och liknande kalastillbehörsbutiker.

Skriv en kommentar