headersevendayssvartvitrosa2

Strålande Tallinn

Skrivet av Hanna Stigzelius 21.05.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Mitt ansikte stramar av all sol jag fått det senaste dygnet. Och jag måste packa alldeles upp min väska som ligger där på sängen och väntar, bara jag fått bloggat först. Men det är det så värt efter två härliga soliga dagar i Tallinn. Väldigt härligt att komma bort. Även om resan inte blev fullt så härlig som jag planerat, eftersom jag drabbades av något onödigt migränafall igår kväll. Så middagen blev lite halv för min del. Men resten var perfekt. Spabesök, långa luncher i solen, hotellfrukost och sovmorgon (till 8:20, men det är sovmorgon det med för en mamma med småbarn, haha). Tänk att det skulle ta över tio år innan vi fattade att åka på resa i den här trion. Nå nu hoppas jag i alla fall inte att det tar lika länge tills nästa gång!

tallinn 2För att minimera tiden till havs tog vi den snabbaste båten, Linda Line. 

tallinn 3Tallinn är nog så fint. Speciellt då gamla stan!

tallinn 4Vi promenerade upp till utkiksplatsen på muren. Här hade jag inte ens varit förut. Gillade utsikten! Gillade ej den närgågna truten...

tallinn 5Vi bodde på Swisshotel. Även om läget är lite på sidan om så är hotellet nog så fint. Gillar att det är lite lyxigt! Och vi rymdes hur bra som helst tre personer på ett rum.

tallinn 6Mitt enda måste på redan var att köpa hem billiga blommor från marknaden där var man går in till gamla stan. Gissa vilka det blev?! (svar hittar man på min instagram: lillahannaistoravarlden )

tallinn 7Bästa ressällskapet! Mina vapendragare sen studietiden. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar