headersevendayssvartvitrosa2

Stygnen borta

Skrivet av Hanna Stigzelius 10.11.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Idag har jag varit och tagit bort stygnen i handen. Det var inte roligt. Stygnen satt väldigt spänt och två av trådarna gick av så hon måste gräva ut dem. Ajaj. Dessutom hade inte såret gått ihop helt ännu utan var lite fuktigt. Så de tejpade om det och fick igen strikta order på att ta det lugnt med handen. Just som jag tyckte det började gå lättare att använda den. Arrgh. Nåh, hon menade nog ändå att jag fint kan gå på jobb på måndagen. Så tur det åtminstone. 

Min sista sjuklediga dag har jag haft min fina Fammo på besök. Jag kom på i måndags att ringa henne och kolla om hon hinner ses. Som helarbetande småbarnsmor är det tyvärr alldeles för sällan jag hinner med besök hos min far- eller mormor. Som tur hade min 85-åriga krut-Farmor tid för mej idag. Te, karelska piroger och en massa prat. Bra sätt att avrunda sjukledigheten tycker jag. Och praktiskt med chaufför som kom efter mej efter läkarbesöket.

Jag hade tänkt köra sjäv till Ikea ikväll. Men tror nog inte jag skall köra med handen ännu... Så måste väl tvinga med mej familjen. Vi måste nämligen köpa en barnmadrass till den nya våningssängen som levererades idag! Hubbe kommer bli världens lyckligaste. Bara Maken får ihopbyggt den först förstås... Men han är ju diplomingengör så det borde väl gå. Och få se hur det skall gå för Lillasyster att sova utan spjälor runt om. Jag fasar nog lite för vad den busen kan hitta på!

fredagscollageFredagscollage: Glad min eftersom sjukledigheten är över. Veckoslutsstädat hem och soffa som det kommer fredagsmysas i ikväll med film och lösgodis! Blommor av Fammo och nytt plåster på handen som inte får göra något tungt ännu.

 

Kommentarer

  • Kitty 10/11/2017 9:21pm (6 år sen)

    Vad har du gjort med handen?
    Trevlig fredag! Här myser vi också framför idol med lite lösgodis :)
    /Kitty

Skriv en kommentar