headersevendayssvartvitrosa2

Surlistan

Skrivet av Hanna Stigzelius 13.11.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag googlade blogglistor och hittade denna surlista. Inte för att jag är sur, utan mer pga november..... Detta gråa mörker gör ju vem som helst lite smågnällig. Och ibland måste man få gnälla!

1. Obehagligaste jag vet: Ormar! Jag får rysningar bara av att tänka på en orm. Hu. Jag skulle aldrig aldrig hålla i en orm. Eller göra någon ormuppgift i typ fångarna på fortet-liknande koncept. ALDRIG!

2. Absolut inte min killtyp: Tja, killar överlag. Jag gillar mer män. Speciellt min egen då förstås. Annars känner jag att Tom Cruise inte alls är min typ. Jag är mer för Brad Pitt eller Ryan Gosling-typer...

3. Det skriker jag när jag blir arg: Vad som helst lite utan att tänka. Tyvärr en del fula ord och saker jag inte menar. Säkert lite som de flesta då de blir arga?! Jag har ganska lätt för att bli arg... Men blir glad nästan lika lätt igen. Är verkligen inte långsint! 

4. Blir arg på: Folk som går långsamt eller tränger sej framför i nån kö. Barnen när dom gnäller och man själv är trött. Maken när han lämnar disk ovanpå diskmaskinen då det är smutsigt i maskinen!!!

5. Sämsta bok jag läst: Jag har som princip att inte läsa klart böcker jag inte gillar. Livet är för kort för det. Så här måste det väl vara någon bok jag inte läst av fri vilja. Typ nån rättshistoria tentbok under studierna?!

6. Något som får mig att byta radiokanal: Störande radioreklam. Fast all radioreklam är nog störande! Haloo Helsinki diggar jag inte heller alls. 

7. Sist jag ville ta till knytnävarna: Haha, jag är nog inte riktigt typen som slåss. Jag föredrar verbala knytnävar än de fysiska i så fall. Även om de förstås också kan göra ont. Vilket inte heller är bra förstås! Helst skall man ju kontrollera sej och inte bli arg i onödan eller säga något som gör någon ledsen. Men det har ju kanske hänt nån gång ändå...

8. Sämsta serien/filmen jag nyligen sett: Lite samma princip som med böckerna här. Jag har helt enkelt inte tid att kolla på sånt jag inte gillar. Men kanske Paradise Hotel kvalar in som sämsta serien som jag ändå tittar på eftersom den har så högt underhållningsvärde.

9. Fulaste plagg jag vet: Hm, svår fråga! För de flesta plagg kan ju vara snygga på rätt person. Men såndäna haremsbyxor som har grenen hängande nere vid knäna förstår jag mej nog inte riktigt på?!

10. Äckligaste drycken: Gin?! Ingen drink med gin är god. GT är i mitt tycke en mycket överskattad drink. 

lillajul1Jag blir också sur på det eviga mörkret. Och sur på att det ännu är typ fyra månader kvar tills det blir ljust igen... På veckoslutet åker nog stjärnorna upp igen. 

Kommentarer

  • Caroline Högnäs 13/11/2018 9:55pm (19 månader sen)

    Alltså haha, vad jag kände igen mig på många punkter! Det där med folk som går långsamt (så störande), Haloo Helsinki (urk!), Paradise hotel (är inte stolt att jag tittar) och GIN (hemskaste drycken)! :D

Skriv en kommentar