headersevendayssvartvitrosa2

Tillbaka i stan

Skrivet av Hanna Stigzelius 26.06.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tillbaka i stan efter några dagar i yttre skärgården. Vi som trodde att vi skulle komma undan den värsta färjkön genom att starta redan på förmiddagen satte ändå och köade i nästan en och en halv timme... Som tur är barnen duktiga bilåkare. Nästan lite för duktiga faktiskt... De sov i de två timmarna hem och nu vägrar de förstås somna fastän klockan redan är över nio. Nå tur att vi har sommarlov och kan sova hur länge som helst imorgon.

Det kändes först lite surt att måsta komma hem från holmen. Det var så skönt där ute. Och det kändes liksom fel att komma in till stan. Men Maken har flera veckor jobb ännu. Och ensam med plupparna vill jag nog inte ännu bli där. Som plåster på såren åker vi ut till Svärisarnas holme barnen och jag imorgon. Packa upp och packa ner. Det vår sommar går ut på tydligen. Men nog värt det. 

Och så en liten bildbomb på det. 

midsommar

 Jag hittade till och med blommor till en midsommarbukett fastän naturen på holmen är rätt karg. Sill, potatis och grillat stod på menyn. Nam!

midsommar1

Kransarna var tyvärr inte handgjorda i år utan inköpta på Lindex. De var så söta att jag inte kunde låta bli. 

midsommar2

Morgonkaffet här. Ni kan kanske förstå att jag inte ville komma in till stan!?

midsommar3

På midsommardagen pysslade jag en björkkvast och så badade vi midsommarbastu. Det gick också helt bra med barnen. Eller vi måste ju nog bada lite i skift, men ändå...

midsommar4

Det blev en så vacker kväll. Helt vindstilla och ljum luft. 

midsommar5

Liten kvällspromenad på strandstenarna. 

midsommar6

Och så tände vi midsommarkokkon. En sådan kväll kan man inte låta bli. 

midsommar7

När barnen somnat tog jag babylarmet och joinade Maken på klipporna. Lite chips och vin och en film på mobilen. Sämre kan man ha det. 

midsommar8

Se nu på det här!! Sååå vackert att man knappt kan tro sina ögon. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar