headersevendayssvartvitrosa2

Tisdagen så här långt

Skrivet av Hanna Stigzelius 17.05.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag har varit en dag på språng. Direkt efter dagislämning hoppade Lillasyster och jag på bussen för att åka in till stan. Eller faktiskt var det inte så där bara att hoppa på bussen. Den var nämligen rätt full av en massa skolbarn på cirka 10-11år och en riktig kärring började skrika till mig att jag nog kan vänta på nästa buss så att skolbarnen sku få sitta där i mitten... Hon var riktigt aggressiv faktiskt och hade helt tydligt något emot barnvagnsmammor. Som tur var de andra på bussen på min sida, blev till och med försvarad av en äldre man och det vi rymdes fint ombord.

Nå, väl i stan så fixade vi lite ärenden och Lillasyster vägrade somna. Hon brukar somna där kring 9:30-10 om vi är hemma. Men eftersom allt är så spännande i stan så var hon vaken och ooade sej över allt hon såg. Först tjugo före tolv slockande hon. Vilket egentligen var väldigt skönt för mej för hon sov sej igenom min lunchdejt med M. Nu är den lilla fröken dock lite gnälligare än vanligt eftersom hon förstås inte somnade på nytt efter att vi kom hem utan bara sovit en kort sömn idag. 

Nej nu skall jag röra ihop dagens middag. Maken meddelade att han sitter på bussen. Det blir sallad med sparris, parmaskinka och mozzarella idag, nami. Efter det tänker jag smita iväg på en kvällsspringtur har jag tänkt så får han lägga plupparna. Ljusa kvällar är det bästa som finns. 

appelblomJag plockade in två kvistar från körsbärsträdet och satte i vas. 

appelblom1Så fina! Gratis blommor är bästa blommorna....

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar