headersevendayssvartvitrosa2

Tisdagstrams

Skrivet av Hanna Stigzelius 09.05.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej och hå. Så  var den här tisdagen snart till ända. Idag har vi haft syrror/kusinerna på besök. Meningen var egentligen att vi skulle ha åkt till mellansystern, men vår bil krånglar så de fick komma till oss istället. Väldigt praktiskt för mej som inte behövde fara någonstans och dessutom fick färdiglagad lunch i eget hem. Heh. Efter att de åkt vidare så promenderade vi efter bilen till servicestället. Domen var inte något vidare. Så håll tummarna nu för att bilskrället håller ännu några veckor tills vi får det utbytt! 

När vi kom hem stannade vi ute en stund. Vi planterade lite frön och lekte i sandlådan. Sen började snön vräka ner. Den nionde maj. Inte okej. Jag blir liksom så deppig att jag inte kan ta in det hela. Lite som att läsa nyheterna om hemskheter i världen. Jag kan liksom inte ta det till mej. Det är en månad till midsommaren och det snöar. Jag hade planerat att dra ut på springtur men orka nu sen när det är snöstorm... 

IMG 1537Det har blivit såå mycket lättare att vara med de här två i sandlådan nu. Ingen som vill äta sand eller rymma iväg. Jag kan liksom sola eller scrolla telefonen utan risk för olyckor!

IMG 1529

Barnen har nya softshell kläder från Name-it (OBS! Reklamlink!). Köpta på söndagens shoppingsrunda och hittills mycket godkänad av såväl mej som barnen. Lillasyster fick denna halare (adlink!). Praktiskt med mörk färg när man skall busa på utomhus i sand och lera. 

IMG 1544Hubbe har ny softshell-jacka (adlink!). Mössorna är också nya. Beställda via appen Wish för nästan inga pengar alls. Det är livsfarligt att klicka in sej där... 

 

 

 

Kommentarer

  • Tove 10/05/2017 11:11am (6 år sen)

    Har du tidigare beställt via Wish? Den ser så ... "för billigt för att vara riktigt/produkten verkligen kommer" -sann?? man skulle ju kunna köpa vaad som helst därifrån nu då jag kollade, så billigt och lockande... men "too good to be true"?

    • Hanna Stigzelius 10/05/2017 12:02pm (6 år sen)

      Jag har beställt en hel del från Wish. En del grejer är super, en del inte riktigt vad de lovar. Men billigt är det ju. De här mössorna till exempel kostade 1€ styck, är 100% bomull och känns super. Så definitivt ett bra köp denna gång. Jag har också beställd till exempel rosetter till Lillasyster, ballonger till våra kalas som alla varit jättebra. Men lite riskit är det. Fast med de priserna har jag varit beredd på risken... Och hittills har de positiva överraskningarna varit fler än de negativa :) Men hur moraliskt det hela är så är väl sen en annan fråga!

Skriv en kommentar