headersevendayssvartvitrosa2

Tjejbrunch och shoppingtur på stan

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vilken bra söndag vi har haft! Och den har nästan känts som två dagar då vi hunnit med så mycket. Sådana dagar gillar jag. Hubbe hade inplanerat simhallsbesök med Moster Matilda så hon hämtade upp honom lite före nio i morse. Maken åkte iväg för att fixa båten i sommarskick lite efter det. Och eftersom Lillasyster och jag inte orkade bli bara hemma och uggla åkte vi iväg för äventyr. I stan mötte vi upp Madde och lilla A för tjejbrunch. Sunn kan man alltid lita på. Och småflickorna betedde sej exemplariskt. Jag hoppas i alla fall paret, som verkade vara på dejt, som hamnade bredvid oss inte blev allt för förskräckta, haha. 

Efter brunchen strosade vi lite grann på Stockmanns. Småtjejerna visade sej vara nästan shoppingproffs och prövade minst fem par solglasögon var, speglade sej och visade varann. Så gulligt. Jag kände mej också snäll och köpte ett par glittriga rosa cientas till Lillasyster. Hon kommer vara finast och blingigast om fötterna hela sommaren nu. 

När vi kom hem från stan vimlade sedan Moster med familj och Hubbe in hos oss. Jag och syrran drog oss ut på lenkki (äntligen, min FÖRSTA för i år.. hups, men bättre sent än aldrig i alla fall) och sedan fick de grillmiddag som tack för att de tagit hand om Hubbe hela dagen. När de farit hem kom jag ihåg att städerskan ju kommer imorgon. Så istället för att lägga mej på soffan och titta på Netflix med barnen, tog jag ett svep och plockstädade hela kaoshuset. Puh. Just då vi läste kvällsaga kom Maken hem och hann säga godnatt till barnen. Sen tittade vi ännu klart på Avicii-dokumentären som vi påbörjade igår kväll. Avicii har annars också spelats på Sonos:en hela veckoslutet. Så sorligt med hans allt för tidiga bortgång!

00sondagen5Vi fick fönsterbord jeij!

00sondagen6Brunchrekommendation om ni kommer till Hfors!

00sondagen4Rätt matig brunch med mycket sallader och så. 

00sondagen7Glada typer på brunch. Fast jag borde visst ha strukit min skjorta i morse... Men men, så går det om man är lite lat...

IMG 3231Shoppingproffsen, haha.

IMG 2Hemma med nya skorna. Väldigt nöjd fröken. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar