headersevendayssvartvitrosa2

Torsdag som känns som fredag

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Torsdag dag, visst?! Men för mej känns det som fredag. Jag fixade klart så långt jag kunde på jobbet och checkade ut för två veckor. Imorgon bär det av till sjukhuset för operation. Karpaltunnelsyndromet skall fixas till nu även på den vänstra handen. Och eftersom jag redan opererade högerhand i oktober så känner jag mej ganska lugn. Jag vet hur det går till och hur det känns. Klockan tio imorgon skall jag vara på dagskirurgiska polikliniken. Och förhoppningvis är jag klar för att fara hem ungefär två timmar efter det. 

Av förklarliga skäl blir det därför ett väldigt lugnt veckoslut för min del. Men jag skall försöka få fram nåt påskpynt med en hand och lite hjälp av maken. Påskris skulle jag också vilja ha! Men det kan nog bli lite svårt att gå ut i skogen och knixa av kvistar med bara en hand. Hade tänkt göra det idag men kvällen bara rann iväg. Jag måste nämligen åtgärda tvättberget som tvättats efter semestern. Det känns nästan som jag inte gjort något annat än satt på och tömt tvättmaskiner den här veckan. Och nu då vikt in kläder i en dryg timme... Pust! Som tur slipper jag det i åtminstone två veckor nu. Nåt bra med operation och sjukledigt med andra ord!

paskmiddag1Så här såg påsken ut ifjol. Jag vill nog ha ett ris med fjädrar och ägg i år igen. Och kanin-girlangen är ju supersöt. Den hade jag helt glömt bort!

stillebenpaskMer påskpynt. Inte så mycket med lite grann så man kommer i rätt chokladäggsätarstämning....

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar