headersevendayssvartvitrosa2

Torsdagen som gick i ett

Skrivet av Hanna Stigzelius 19.04.2018 | 0 Kommentarer

Vart förvann den här dagen?! Jag hade så mycket planer och milslånga, i mitt tycke också realistiska, to-do-listor men har inte ens fått gjort hälften. Och då har jag varit igång hela dagen. Nu är faktiskt första gången jag sätter mej ner och öppnar datorn. Nå, som tur har jag åtminstone gjort en del, även om jag trodde jag skulle hinna med mer. Kanske det bara är handen som gör mej så långsam? Eller så går tiden snabbare så här i slutet av veckan, vad vet jag. Skåpet i barnens rum är i alla fall nu genomgått. Alla vinterkläder och -skor är undanstädade. Jag har sorterat för små kläder och städar bort babyleksaker och böcker. Jag har mönstrat upp och nålat fem tubhalsdukar och två mössor som jag ännu planerar sy ikväll. Gården har fått nya vårblommor och Hubbes cykel har inte längre punktering. Och så hann jag testa på en sån där peel-off mask. Så jag borde väl vara nöjd över en produktiv dag istället för att gräma mej över det jag inte hann med... Tänk att det skall vara så svårt att svänga tanken åt det hållet. Att se det man gjort och vara glad för det, istället för att bara tänka på allt man inte hann med?! Och som tur är det också en dag imorgon. 

IMG 3163Det tog ganska så ont att riva bort masken då den torkat. Och inte vet jag nu om huden blev någå mer strålande heller... Kanske resultatet syns först om några dagar.

IMG 3169Det börjar arta sej på bakgården. Kratta och rensa i rabatterna kan jag inte riktigt göra för det gör för ont, men kanske jag kan vara projektledare på veckoslutet och sätta resten av familjen i arbete?!

IMG 3171

Två plastlådor och tre sådana här Ikeakassar med dragkedja har jag rensat ut. Mest babygrejs och vinterkläder. Men också lite av barnens mjukisar. Igår fördes två kassar med stuff till Kierrätyskeskus. Såå skön känsla!

IMG 3176Nu skall jag sy! Eller jag hoppas det skall gå med en hand, men jag tror nog det. Hubbe har beställt en orange pipo med batman. Inte kanske helt det jag hade valt själv men...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar