headersevendayssvartvitrosa2

Torsdagstrams

Skrivet av Hanna Stigzelius 14.07.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Inget ont i magen mer! Skönt. Men för säkerhetsskull har vi bara varit hemma och tagit det lugnt idag. Det blev parklek på förmiddagen och plask i plastpoolen på bakgården. Siesta efter lunch och sedan mera utelek på eftermiddagen. Man måste ju passa på när vädret tillåter. Den här sommaren har ju kanske inte varit så dålig egentligen, men väldigt opålitlig. Sol och regn om vartannat.

Maken är borta ikväll, på sin brors varpajaiset. Barnens tredje kusin anlände nämligen i början av veckan. Nästa vecka hoppas jag vi kan gå och hälsa på den lilla sötnosen, hela familjen. Babyboomen i vår släkt verkar liksom inte ta slut! Nu är det förresten bara en vecka kvar så får också Maken semester. Och jag börjar känna att det nog kommer behövas. Att vara ensam med de två yrvädren tär på krafterna. 

Lillasyster har nu börjat klättra överallt. I deras rum så klättrar hon upp på bordet eller in i Hubbes säng bara man svänger huvudet åt andra hållet! Nere klättrade hon idag upp på vårt parkeringshus i trä. Och ner kommer hon ju inte rikgtigt så där värst smidigt... Pust. Med Hubbe var det här aldrig något problem. Han klättrade aldrig upp någonstans där det fanns en chans att han skulle kunna trilla ner. Lillassyster är dock inte lika försiktig. Och blicken hon har när hon lyckas är sååå busig. Jag nästan fasar för vad som komma skall om något år eller två!

parklekBarnens favoritsyssla i vår närpark. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar