Tre dagars juice detox

fredag 5 januari 2018 - 09:19 | 0 Kommentarer

New year, new me! Och jag tar det bokstavligen. Nu är det slut med sockerträsket. Jag orkar inte gå omkring och känna mej sötsugen hela tiden. Så originell som jag är, började jag med ett nytt hälsosamt liv den här veckan. Och det får sin kulmen nu detta veckoslut. Från och med idag gör jag nämligen en tre dagars jucie detox. Bara färskpressad juice i tre dagar! Plus lite te och kokosvatten där emellan. Ganska extremt. I alla fall för att vara mej. Nåt sånt här har jag aldrig testat förr. Vi får väl ens se om jag klarar av det?! 

Receptinspirationen till kuren har jag tagit härifrån. Det är i alla fall mängder med frukt och grönt som det är meningen att jag skall få i mej under tre dagar. Allt ryms inte i våra frukstkålar och knappt in i kylskåpet! Jag har redan förberett mej tidigare i veckan genom att äta mer grönsaker överlag, lämna bort socker, och vitt mjöl samt minimera kaffet. Det är så spännande. Kommer jag må illa? Få huvudvärk? Bli sur och tvär? Eller kommer jag känna mej rensad, lätt och som en ny människa full av energi?! Om ett par dagar vet jag svaret!

jucieNågra av ingredienserna i dagens lunchjuice: lime, citron, ingefära, gurka, selleri och grönkål. 

 

P.S. Eva Frantz skrek ett så sjukt bra inlägg om det här med att "nyårsbanta" att jag måste länka. Läs det, jag känner så igen mej självi allt hon skriver, även om jag nu inte kör påsdiet utan juicefest, och inte i två månader utan bara tre dagar, men ändå. Det är skönt att veta att man inte är ensam. 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar