headersevendayssvartvitrosa2

Välkommen!

Skrivet av Hanna Stigzelius 08.02.2016 | 5 Kommentarer

Kategorier:

Hej på dej! Och välkommen till min nya blogg här på Sevendays. Det här känns riktigt roligt. Och lite spännande. Jag har ju bloggat redan i snart sju år, men aldrig någon annanstans än på min egna gamla lilla blogger-blogg. Så det här är helt nytt. Men det känns bra. Fräscht, alltid bra med nystart. Bara jag kommer in mej i alla nya inställningar så skall det nog löpa på hur bra som helst. Tyvärr rymdes inte mitt arkiv med nu i flytten, så det hålls kvar på gamla bloggen. Så det blir verkligen nystart, helt tomma blad här. 

 

Hoppas ni gamla läsare hittat hit! Och kanske någon ny också hittat hit?! Hej på dej i så fall. Hanna heter jag. Denna blogg kommer handla främst om mitt liv som hemmamamma med mina två gullpluttar. Här på bloggen kallas de för "Hubbe" och "Lillasyster". Jag har valt att ha med dem på bloggen men utan deras riktiga namn och ansikten. Det känns lite tryggare så. Annars skriver jag mycket om min vardag och mina intressen. Jag gillar till exempel att baka och laga mat, pyssla, sticka och sy, inreda, drömma, gå på loppis och fixa brunch. Min favoritfärg är ljusröd och jag tror starkt på tankens kraft. Med ett positivt sinne kommer man långt. 

Hoppas ni kommer trivas!

barnenojagboll

 

Kommentarer

 • Caroline 08/02/2016 1:37pm (8 år sen)

  Välkommen! Här har du en ny läsare :) Dina barn uppskattar nog i framtiden kanske att ansikten eller namn inte har synts på nätet. Och kul att du också tror på tankens kraft, den kommer man långt på. :)

  • Hanna Stigzelius 08/02/2016 3:04pm (8 år sen)

   Roligt att du hittat hit:) Jag har också börjat läsa din blogg rätt så nyss. Och just så tänker jag angående barnen. Att det kanske inte är så roligt när kompisarna googlar deras namn och hela barndomen och alla foton kommer upp....

 • Maria - muminmamman 08/02/2016 2:07pm (8 år sen)

  Alltid roligt med nystart, grattis! Du passar ju in här helt perfekt då tillochmed sevendaysbalken uppe är rosa;) H: Jag som just starkt funderar på att inhandla ett rosa fat senare idag;)

  • Hanna Stigzelius 08/02/2016 3:09pm (8 år sen)

   Rosa är alltid rätt. Jag säger go for it! Printern for ju ut så ny ryms det nånting in igen ;-)

 • Marie 08/02/2016 3:07pm (8 år sen)

  Välkommen, vad kul! Jag hade mina aningar när du skulle ta foton mot vit bakgrund :)

 • Sandra Neuman 08/02/2016 5:45pm (8 år sen)

  Well Hello!! Jag har nå varit SÅ dålig på att läsa din blogg den senaste tiden (Året!?), ja eller bloggar överlag har lämnat långt ner i priolistan efter att tvåan anlände till huset ;D Men nu kanske jag ändå hänger med lite bättre när vi blir så här nära kollegor ^^

 • Julia 09/02/2016 6:44pm (8 år sen)

  Välkommen! Ska bli kul att följa med en ny blogg här på Sevendays :) !

Skriv en kommentar