headersevendayssvartvitrosa2

Vardagstankar

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.08.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tisdagsrapporten kommer här: Jag åkte iväg till jobbet redan innan sju. Men så kommer jag fram till vårt kontors dörr och inser att mitt nyckelkort blivit hemma. Och respan där man får tillfälliga kort öppnar först kl. 8. Inte så bra start på dagen kan tyckas. Men som tur hade jag jobb i både mailen i telefonen och papper med i väskan att läsa igenom så jag kunde börja jobba på närmaste café över en latte. Tiden på jobbet gick sen snabbt. Det är hela tiden nåt att göra och lära sej. Jag trivs och det känns bra. 

Sen hem via dagid för att plocka med mej Lillasyster. På västerleden mötte jag den här bussen, hu, så livet återigen kändes skört. Hemma väntade Hubbe och Morfar, som varit hemma från dagis eftersom han ännu skall ta det lugnt efter operationen. Det känns så bra att ha föräldrar nära som ställer upp när det behövs. Vår städerska har också varit här idag. Väldans lyxigt. Har inte riktigt vant mej vid det ännu. Men oj, så ja gillar det. Till middag blev det, surprice suprice, pasta. Med maletköttsås denna gång. Sen gick vi ut till sandlådan. För första gången på länge kändes det lite svalt och höstigt i luften. Men jag gillar det med. Är helt redo för sjalar och boots redan. 

Maken åkte just iväg för att spela tennis och jag försöker mitt bästa för att få busungarna att somna. De håller på att gå helt bananas i barnkammaren. Mjukisar flyger och bajs hörs som varannat ord. Grr. Men månne de inte slockar snart. Som bäst håller jag på att försöka bestämma mej om jag skall se på ett avsnitt Gilmore Girls eller om jag skall läsa bok. Lånade en bok av Carolina Neurath på bibban som jag började på igår. Verkar helt lovande så tror faktiskt det lutar mot läsning!  Slut på tisdagsrapport.

IMG 4Mitt enda foto i mobilen från denna dag: Morgonkaffe på café när man klantar och glömmer nyckelkortet hemma. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar