headersevendayssvartvitrosa2

Vårt "nya" sovrum

Skrivet av Hanna Stigzelius 13.09.2018 | 2 Kommentarer

OBS! Inlägget innehåller reklamlänkar s.k. affiliates. 

Alltså inredningsstyling eller -fotograf, det är inte så lätt som det ser ut på insta! Men jag har nu gjort mitt bästa och knäppt några foton på vårt nygamla sovrum. För några veckor sedan fick jag en burk överbliven färg av min väninna som nyss flyttat till nytt hus. Och i samma veva beställde jag sen nya sänglampor och ett överkast. Och jag tycker verkligen det är som ett helt nytt rum. Jag älskar den mörka väggfärgen. Det gör det så mysigt och ombonat på nåt sätt. Bara gardinerna som fattas nu då... Men i den farten som saker brukar ske här hemma så tar det väl ännu några år innan jag får upp dem.

0sovrumDet är supersvårt att få väggfärgen på bild. Här ser den nästan svart ut. Det är den INTE. Mer mörkt mörkt marinblå. 

0sovrum1

De blev de här svarta lamporna från Jotex. Jag tycker att mässingsdetaljerna passar speciellt bra mot det mörkblå.

0sovrum2 horz

Överkastet är också från Jotex. Och det är nästan exakt samma färg som väggen. Och nu kan vi bara bädda med det vita lakanen. För inget annat passar in i inredningen, haha!

Här sover vi gott. Eller i och för sej sover jag alltid gott. En av mina viktigaste talanger här i livet. Tänk så mycket enklare liv jag har bara för att jag har det man på finska kallar "unenlahjat". Tar det längre än fem minuter för mej att somna är det något stort som är fel! Jag kan sova på flygplan, sover gott även i främmande sängar på hotell och då man är på besök hos någon. Den enda lilla bristen jag har i mitt sovande är att jag inte är lika bra på sovmorgnar! Vaknar jag på morgonen har jag svårt att somna om. Men kanske till och med det nu kommer lyckas bättre när sovrummet fått sej en makeover?!

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 14/09/2018 9:18am (3 år sen)

  Men oj så fint! mitt goal för mitt framtida hem är att inreda i navy och vitt. tycker det är såå stilrent :)

 • Celine 27/10/2019 8:54pm (24 månader sen)

  Hej, minns du vart ni köpte väggfärgen? Jättefin, precis den jag är ute efter. Tacksam för svar:)

  • Hanna Stigzelius 19/01/2020 9:05pm (21 månader sen)

   Tyvärr! Fick burken av en väninna som hade överbliven färg. Och nu finns inte den kvar ens :/

Skriv en kommentar