headersevendayssvartvitrosa2

Våruppdatering av barnens garderober

Skrivet av Hanna Stigzelius 17.04.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

OBS! Inlägget innehåller reklamlänkar!

Det mesta av snön har nu smultit. Och i över en vecka har det varit plusgrader på dagarna. Det betyder att våren snart är här på allvar. Äntligen säger jag! Men fastän jag väntat på våren i mer än fyra månader så överraskar den mej ändå på en punkt. Vårkläderna och -inköpen är nämligen inte riktigt under kontroll! Speciellt inte till barnen. Som vanligt växer de som ogräs och nästan allt måste förnyas. Vi har regnbyxor som tar slut vid knävecken och lenkkaren som plötsligt är två storlekar för små. Det måste åtgärdas asap. Somt tur finns det massa fint i diverse nätbutiker att klicka hem. Och jag håller mej oftast till bekanta märken så brukar det bli rätt i storlekarna redan på första. Och blir det inte det så kan man som tur skicka tillbaka. Loppisar är förstås också bra. Så en runda på de närmsta skall jag också ta inom en snar framtid. Här lite vårklädsinspis för småbarn med plagg som vi gillar. 

hubbesvar

Här först inköpslista till Hubbe. En del har jag faktiskt hunnit skaffa:

1. Snygg bomullspipo av märket Mikk-line. Finns i massa härliga färger till -25% just nu dessutom. Har lust att beställa flera, både till Lillasyster och Hubbe.
2. Crocs stövlar! De här är bara bäst. Så lätta och snygga. Hubbe fick själv välja färg så det blev ett par gula! Dessuto har Lekmer dem på rea just nu, hela -30%. Det fick i alla fall mej att slå till. 
3. Snygga och bra lenkkare från Hummel. Jag gillar att de här är stilrena och snygga. 
4. Klassiska regnkläder i superkvalitet (ocn nu även till superpris) från Ticket to Heaven. Mörkblå är dessutom den perfekta färgen, inget smuts syns och Lillasyster kan ärva då jag älskar mörkblått på henne också!
5. Bra vantar kan man inte ha för många par. De här i mitt favoritmaterial softshell från finska Reima skulle jag vilja pröva. Hubbe gillar dessutom fingevantar mer då det ger bättre fingerkänsla (hehe).
6. Name-its softshell kläder är bara bäst. Vi är inne på tredje storleken nu. Och vi har både halare och byxor/jacka skilt till båsa barnen. Också den här är nu på -30% hos Lekmer.
7. Vikings barnskor är svårslagna i kvalitet och funktion. De här tyckter jag dessutom var snygga!

lillasystercollageSå Lillasysters garderob då. Hon är, liksom jag väldigt svag för rosa och glitter. Och Frozen... men än så länge bestämmer jag gärna att hon har lite mer enfärgat och mindre frozentryck bara det går.Här ovan lite favorit- och önskeplagg till henne. 

1. Härliga rosa regnkläder från Mikk-line. De här är dessutom på -20% just nu! Det är dessutom praktiskt att ha dubbla regnkläder så behöver man inte släpa av och an till dagis hela tiden. Så gör vi i alla fall. 
2. Glittriga stövlar! Det skulle Mamma också vilja ha!!
3. Supersöt prickig pipo i perfekta pudriga rosa nyansen. Från Petit by Sophie Schnoor.
4. Härliga rosa lenkkare tror jag också skulle passa damen i fråga. De här är dessutom också i softshell material. Och på -30%!
5. Och så soft-shell jacka från Name-it! BÄST. Fast vi har förra årets modell med fjärilar som vi ärvt av barnens småkusin. Men egentligen gillar jag enfärgat bättre. Lättare att matcha tycker jag. 
6. Soft-shell utebyxor som passar till jackan. Perfekt då man inte behöver dra på de här då man far till dagis på morgonen utan bara tar med dem. Så gå morgonrumban nån minut snabbare! Men vi har som sagt halarmodellen också.
7. De här regnkläderna gillar jag också. Och har man rosa gummistövlar, så blir det ju lite för mycket av det goda med rosa regnkläder också... Dessutom är den här färgen nog mer förlåtande mot smuts. 
8. Favoritgummistövlarna från danska Biisgard. Just de här har Lillasyster. Men våra stövlar har jag faktiskt lyckats fynda på loppis.

 

 

Kommentarer

  • My 17/04/2018 1:17pm (4 år sen)

    Snön har SMÄLT, inte smultit :D :D

    • Hanna Stigzelius 17/04/2018 1:26pm (4 år sen)

      Enligt snabb googling går båda ordformerna bra :) https://www.ordkollen.se/stavning/smalt-eller-smultit/

Skriv en kommentar