headersevendayssvartvitrosa2

Veckoschema för småbarn

Skrivet av Hanna Stigzelius 12.04.2016 | 2 Kommentarer

Kategorier:

vecko

Redan för länge sedan läste jag i Dannis blogg om ett veckoschema som hon använde till sin dotter. Som tur hade jag det kvar i minnet nu då Hubbe kommit i den åldern att han börjat intressera sej för dagar och frågar när saker och ting skall hända. Schemat är perfekt för att understöda inlärningen av tidsuppfattning och veckodagarna. Nu hängde jag upp vårt schema först idag, så jag vet inte ännu hur det kommer fungera hos oss. Men redan nu kändes det lättare att förklara när det är vi skall till mina kusiner och äta (torsdag) och när Pappa är hemma och leker och inte går till jobbet. Vilka dagar som är dagisdagar och vilka dagar han är hemma med mej är nu också lätt att se. Jag tror det här kommer vara succé. Imorgon skall jag ännu ta och printa ut bilder på lite nära och kära som man kan sätta med. Så han vet när Mosse kommer hit och vilken dag Farmor hämtar på dagis. Här kan du printa ut ditt schema och bilder om du vill. vecko1Vår vecka. Vi skall inte på resturang på torsdag utan till mina gudföräldrar och äta, men det här var nu den bilden jag tyckte passa bäst. Jumppan och fotbollen är det jag och Maken som går på, men jag tänkte att de ändå får vara med så han vet vilken kväll vi är borta. 

Kommentarer

 • Lisa 21/02/2019 10:21pm (2 år sen)

  Tack, letade efter ett enkekt barnschema, ska testa :)

 • Ann-Kathrine 24/02/2019 1:24pm (2 år sen)

  Hej.. När jag klickar på länken för att skriva ut så hittar den inte sidan.. Hur gör man då?? Mvh Ann-Kathrine Henningsson

  • Hanna Stigzelius 04/03/2019 10:15pm (2 år sen)

   Nu har jag uppdaterat länken så du borde hitta de du söker :) Tydligen hade habiliteringtjänsterna jag länkar till uppdaterat sej sedan jag skrev inlägget!

Skriv en kommentar