headersevendayssvartvitrosa2

Veckoslutsrapport

Skrivet av Hanna Stigzelius 26.11.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det har varit ett riktigt bra veckoslut. Vi har hunnit med en massa program känns det som. Kul både för barn och vuxna. Igår styrde vi bilen mot stan och FBK. De var brandsäkerhetsdagen och alla frivilliga brandkårer hade öppna dörrars dag. Vi fick testa att släcka brander och klättra in i brandbilen! Spännade, och viktigt att kunna. 

Efter brandkårsbesöket gick vi åt sushi. Det blev buffé på Fuku på Fredriksgatan. God sushi, rekommenderas! Efter det blev det ännu lite parklek, alla parkerna i stan är ju så mycket mer spännande än våra vanliga bekanta parker här i förorten. Vi fick dessutom sällskap av vänner och blev ännu inbjudna på lite mer lek och te. 

Idag har vi varit på brunch hos syrran som fyllt 30! Hurra. Champagne och god mat. Mycket bra upplägg tycker jag. Min hand känns också äntligen aningen bättre. Jag kan liksom röra fingrarna utan att det tar superont. Det verkar som antbiotikan haft effekt. De första julpynten har också kommit upp här hemma. Och julmusik har spelats hela kvällen. Härligt! 

1vsVi stannade också i en park på väg till brandstationen. Lillasyster ville ha så hård fart att jag blev lite skraj. 

1vs1Att släcka riktig brand! Det var spännande minsann.

1vs5Brandbilen! Inte visste jag att de fanns så mycket grejer i en brandbil, motorsågar, spadar och  hundra olika sorters slangar. 

1vs3Lite mer parklek. Vänner sedan de fötts. Son och Gudson ♥

1vs4Min Pappa häller upp lite champagne så vi kan skåla för 30-årige syrran! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar