headersevendayssvartvitrosa2

Veckoslutsrapporten

Skrivet av Hanna Stigzelius 30.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det känns som att detta nu var det sista veckoslutet med sommar, eftersom vardagen kör igen igång imorgon på allvar. Men förhoppningsvis fortsätter sommarvädret ännu långt in i augusti. Vi har i alla fall försökt ta allt ut av de sista dagarna hemma alla fyra. Igår var vi över åtta timmar på Borgbacken. När vi bytte bil (jess, ingen mer opålitlig sak som lämnar en mitt på Åbo motorväg nu längre!) fick vi fyra armband till Borgbacken på köpet. Och till Hubbes stora lycka fick han äntligen 100cm stämpeln och tillgång till dubbelt fler åk. All glass han ätit i sommar har tydligen haft effekt... Vi hade en riktigt härlig dag, perfekt med lite mulet på dagen så att det inte blev för hett. Hemma var vi först vid nio. 

Idag har vi haft behövlig hemmadag. Jag har försökt ordna upp i knutarna och fixa lite på några projekt jag håller på med. Men samtidigt försökt hinna njuta ute på bakgården också. Barnen har badat plaskpool och vi har ätit alla måltider utomhus. Nu åkte resten av familjen iväg till Angry Birds parken och jag skall försöka få klart alla de tiotals projekt jag dragit igång med under förmiddagen. Grejer skall ner till källaren. Kläder in i skåpet. Dagiskläder igenomgås och mail svaras på. Skönt med sommar och semester, men nu känner jag att jag vill ha lite mer ordning på saker och ting igen. Rutin för barnen och  ännu mer mej själv! Nya tag, helt enkelt. Imorgon kör vi igång! Hur känner ni inför vardagsstarten? Eller har ni kanske ännu semester ännu?

bbackenFröken guldlock. Hon har helt tydligt böjligt hår likt sin mor, speciellt i fuktigare väder... 

bbacken1Så många nya maskiner att åka när man äntligen blivit tillräckligt lång!

bbacken2Den här var Hubbes favorit! Och för den här behöver man inte ens armbandet, den liksom ett tiotal andra maskiner är gratis. Så bra tycker jag för de som inte har råd att köpa de svindyra biljetterna. Vi hade ju fått våra gratis denna gång.

bbacken3Min favoritåktur. På tumis med min favorit. Vi spanade efter Sveaborg, Otnäs vattentorn, Granibacken och Pappas jobb. Min älskade stora lilla sötnos. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar