headersevendayssvartvitrosa2

Verkligen inte enligt plan

Skrivet av Hanna Stigzelius 26.02.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Vi borde ha varit på roligt 3-års kalas idag på förmiddagen hos Hubbes söta kompis. Och jag borde baka, pynta och förbereda vårt eget piratkalas här hemma, som vi tänkt ha imorgon. Men det har inte varit minsta kalasigt idag. Lillasyster fick feber igår och Hubbe är inte heller riktigt i form. Två krassliga sötnosar som helst bara sitter i famnen. Det blir väldigt lite bakat, pyntat och städat då kan jag tala om.... Så typiskt som det bara kan vara. Vi som varit feberfria och krya sen sommaren typ. 

Jag misstänker starkt att vi skjuter upp vårt eget kalas också. Förhoppningsvis kan alla gäster komma på söndag istället. För inte en chans att jag hinner styra upp ett kalas på en halv dag när jag inte alls hunnit med några som helst förberedelser idag. Lillasyster verkar som tur piggare idag, men hade nog stegring i morse. Så förhoppningsvis är alla friska imorgon och då kan vi ha kalas på söndag istället... Annars är det nog någon liten Jake "piratkopia" hemma hos oss som blir väldigt besviken!

sjukstugaLite hann jag pyssla och förbereda igår som tur. Vi får hoppas att jag inte gjort det i onödan....

 

Kommentarer

  • Petra 27/02/2016 10:32am (7 år sen)

    Äsch, då. Ledsamt att bli krassligt då det ska vara kalasdags. Hoppas barnen kryar på sig snabbt, så att stora killen får sitt kalas! :-)

Skriv en kommentar