feeding the body mind and soul

Grattis Foodly!

Skrivet av Linda Vestman 14.03.2018 | 1 Kommentarer

 

Hipp, hipp hurra!

 

Fina Foodly fyller 1 år nu på fredag. Grattis! Detta måste ju absolut firas. Som relativt ny bloggare här på Foodly är jag väldigt glad och tacksam över att få vara del av Foodly-familjen. Jag ser framemot fler födelsedagar :) Att blogga om mat är extremt roligt. Tidskrävande, men otroligt givande. Gillar allt från att inspirera, skapa hälsosamma och goda recept, matfotografering till att äta (förstås!). 

Vill du ha mer inspiration får du gärna följa mig på Instagram @health_food_other_stories där blandar jag matinspiration med träning och mindfulness. 

 

Nedan hittar du en blogglista på mina favoriter från Foodly:

 

Mitt bästa inlägg

thumbnail 32

Jag har gått och kärat ner mig i mustiga soppor. Vi får se hur länge den kärleksrelationen varar, men än så länge är det en match made in food heaven. Denna spenatsoppa med kummin, koriander och kanel är riktigt god och en stor favorit. Receptet hittar du här.

 

Ett recept jag provat

Ärligt talat har jag ännu inte haft tid att testa något recept. Oacceptabelt! Men jag har sett ut mina favoriter som jag ska prova så fort tillfälle ges. Hittade detta recept på spenatvåfflor på Sofies blogg och insåg att nästa inköp måste bli ett våffeljärn. Tack Sofie för inspirationen :)

 

Mitt favoritrecept på dryck

Har inte hunnit testa något recept på dryck heller. Jag är ingen stor dryckeskonsument, dricker oftast bara vatten eller kaffe (alldeles för mycket kaffe). Men detta recept på Jordgubbsvatten med basilika måste nog testas en varm sommardag. 

 

Det här skulle jag baka som Foodlys födelsedagstårta

DSC03863 kopiera

Är du en sann chokladfantast som jag så måste du baka denna kaka; Mörk chokladkaka med salta jordnötter och mini marshmallows. Receptet hittar du här.

 

En annan grym bloggare på Foodly

Alla på Foodly är grymma! Men någon jag fastnat för är Nathalie Aurén på Flow Kitchen. En otroligt grym bloggare som tar makalöst fina bilder. Gillar även hennes matfilosofi skarpt! Skulle jag möta henne i verkligheten så skulle jag fråga om hon vill bli min vän, bara för att få göra mat ihop :) Nathalie, kan vi baka? ;)

 

Ett recept jag ofta återkommer till

Gröna smoothies, så klart! Eller spelar egentligen ingen roll vilken färg de har, smoothie som smoothie. Piggar ändå alltid upp mig. Här hittar du recept på två favoriter. 

2016 04 30 09.09.53 1

 

Kommentarer

  • Nathalie Aurén 14/03/2018 5:15pm (19 månader sen)

    Jooo absolut vi kan baka! :D <3 Och tack fina du för de fina orden!

Skriv en kommentar