feeding the body mind and soul

Juni intentioner

Skrivet av Linda Vestman 08.06.2019 | 0 Kommentarer

"i speak so much better when i'm silent."

 

thumbnail 116

Juni intentioner

"June dear, nature must be head over heels for you, the way she blossoms when you arrive. I look at you, and wonder out of all the months in the world, I’m happy to have found one that is so perfect for me." 

Juni. Min favoritmånad. Jag har känt ett stort behov att spendera egen tid de senaste dagarna. Har njutit av hettan som kommit till Åbo, badat, läst, mediterat, tränat (har kommit in i ett bra träningsflow), skrivit, suttit på balkongen och funderat över livet och bara varit. Jag är en människa som behöver väldigt mycket tid för mig själv. Speciellt då jag klivit av från jobbet; det är extremt mycket folk ombord nu under sommarmånaderna, vilket är riktigt kul, men det kan vara lite för mycket ibland för en introvert som jag ;) Våren har varit rätt så hektisk, med en hel del jobb samt studier i krispsykologi. Juni, du kan inte komma mer lägligt. 

Jag har igen tagit mig tid till att skriva ner mina intentioner för junimånad. En fin rutin som jag inte kommer ge upp i första taget. Börja du med! Kan varmt rekommenderas. 

 

1. Våga vara ärlig. Mot mig själv, och andra. Att prata sanning och inte vara rädd för att uttrycka tankar och känslor. Att våga vara precis så som man är. 

2. Finna lugnet. Skapa den där balansen och njuta av varje stund. Vara ute i naturen nu när hon blommar som vackrast. Grönskan får mig lugn. Grönskan får mig att le inombords. 

3. Ta hand om min hälsa. Fysiskt och psykiskt. Kroppen är en helhet och bör tas hand om som en helhet. Vikten av att röra på mig, yoga, stretcha ut ömma muskler, dricka vatten, prioritera sömn, och ge kroppen vitaminer och mineraler i form av regnbågens alla färger. Ett tips: testa dessa gröna rätter. Några av mina favoriter. 

4. Odla självförtroende. Att tro på mig själv och mina förmågor. Tror man inte på sig själv kommer ingen annan att göra det heller. Att prata med integritet och styrka. Jag vet att jag har en stark intuition, dock vill jag glömma det ibland, eller snarare jag tror inte på min egen intuition (fast den 99 % av tiden talar sanning). Vi människor besitter så mycket inre styrka, vår uppgift är att våga plocka fram den. 

5. Sprida värme, medkänsla och glädje. Le åt främlingar. Prata med främlingar. Visa uppskattning till mina medmänniskor. Inte vara rädd att känna. Att visa kärlek. 

thumbnail 114

thumbnail 115

thumbnail 117

thumbnail 123

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar