feeding the body mind and soul

Morgon­stund har guld i mund

Skrivet av Linda Vestman 22.02.2018 | 0 Kommentarer

 

"My sorrows slowly melt away, like snowflakes on a sunny April day."

 

Gröt! Jag säger som min bloggkollega Nathalie "Jag äter aldrig BARA gröt. Exakt, gröt kan man piffa upp på alla möjliga sätt. Här har jag lyxat till det med bananer stekta i kokosolja & kokossocker samt färska fikon. Passar utmärkt på frukostbordet en lat och lång söndagsmorgon. Efter att ha slevat i sig denna goding kommer det definitivt finnas energi att ta tag i helgens bestyr.

Vilka är dina frukostfavoriter på helgen? Äter du samma som under vardagen?

 

Ha en produktiv dag, men kom ihåg att stanna upp ibland och njuta av stunden!

Be mindful in the present moment/

Linda

 

(Du skymtar även min hemgjorda müsli på bilderna. Klicka här för recept på hasselnöt- och aprikosmüsli.)

 

Gröt med stekta bananer och färska fikon

thumbnail 28 copy

Du behöver: (1 person)

1 dl glutenfria havregryn

2 dl mandelmjölk

1 tsk kokosolja

1/2 tsk kanel

Havssalt

Gör så här:

Koka havregrynen med mandelmjölk, kokosolja, kanel och havssalt. Servera med stekta bananer, färska fikon och mandelmjölk. 

 

Bananer stekta i kokosolja och kokossocker

thumbnail 41

Du behöver:

En halv banan

Lite kokosolja + kokossocker

Gör så här:

Hacka bananen i slantar. Hetta upp kokosolja en stekpanna och stek bananslantarna, pudra på lite kokossocker. 

thumbnail 39

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar