feeding the body mind and soul

Rå kakao paj med färska jordgubbar

Skrivet av Linda Vestman 02.07.2018 | 0 Kommentarer

"Finding stillness, seeking magic.
Being free as the ocean,
beautiful as the wildest flower.
Inhaling confidence, exhaling doubt.
Breathing in the warm days, and short nights.
Wide awake, we are,
while watching the sunset
gracefully transforming into sunrise.
Dancing with the waves, moving with the breeze.
Wherever you’ll take me,
I'll be all there."

Rå kakao paj med färska jordgubbar

1065 2

Redan juli. Vad hände med juni? Det gäller att njuta i stunden, sommarmånaderna kan annars lätt gå oss obemärkt förbi. Här kommer ett recept på en härlig rawfood paj som förgyller en regnig sommardag som denna. Lättlagad och riktigt läcker. Bjud över dina vänner på ett gammalt hederligt kafferep och fira att det är en helt vanlig måndag.   

Hoppas du har en fin start på veckan!

Kram,

Linda

 

Du behöver:

Pajbotten:

250 g dadlar (gärna färska medjool dadlar)

200 g nötter (t.ex. cashewnötter, valnötter eller mandlar)

1 dl kokosflingor

1 tsk äkta vaniljpulver

2 msk rå kakaopulver

Färska jordgubbar till garnering

Gör så här:

Mixa dadlar och nötter i en matberedare tills du får en någorlunda jämn smet. Tillsätt kokosflingor, vaniljpulver och rå kakopulver. Blanda väl.

Tryck ut smeten i en pajform och låt stelna i kylen.

Fyll pajbottnet med färska jordgubbar innan serveringen. Servera med uppvispad kokosgrädde.

1062 2

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar