bg3

Första inlägget - HEJ!

Skrivet av Madeleine Ekblad 11.09.2019 | 0 Kommentarer

HEJ!

Välkommen till min nya blogg Hello 2 happiness! Jag heter Madeleine, kallas Madde och är bosatt i den lilla, mysiga staden Jakobstad i Österbotten, Finland. Kommer ursprungligen från Vörå. Jag är mamma till två små underverk (Ted 7 år och Tim snart 4) och är sambo med min Mathias.  Jag är lärare inom småbarnspedagogik och arbetar heltid på ett daghem här i staden. 

IMG 20190301 011650 808 

Jag lever ett bra "Svensson-liv", som jag numera är helt nöjd och glad över, men det har inte alltid varit lätt. Jag har haft dåligt självförtroende och självkänsla, dragit till mig många människor som inte varit bra för mig, varit utmattad fler än en gång och haft ett stort hål i mitt hjärta som jag inte har kunnat förstå mig på. Jag har efter en rad upplevelser i livet, fått ett stort intresse för personlig utveckling och hälsa och lärt mig så mycket om livet på egen hand. Jag har så att säga "vaknat upp" och kommit fram till en del slutsatser. Det har tagit länge att komma dit jag är idag och känna mig lugn och tillfreds och t.o.m hungrig på livet.  Jag vill sträva till ett lugnt och lyckligt liv, som jag inte behöver ta semester ifrån. Jag vill inte stressa jämt och ha bråttom, vill ej skynda genom livet utan att hinna njuta av det. Jag är på en resa på väg till mitt bästa jag och nu är det dags att dela med sig av det jag lärt mig och lär mig varje dag! Hoppas att ni vill hänga med :D

IMG 20190712 190731 386

Min blogg kommer att handla om lycka, hälsa och välmående. Att få ekorrhjulet att snurra långsammare, positivt tänkande och om att ta hand om sig själv, sina medmänniskor och jorden. Jag upplever att vi fokuserar på helt fel saker idag och många söker lyckan utanför sig själv (jobb, resor, prylar, kläder...) fast det egentligen är inåt man borde gå för att söka den. Det är samhällets påverkan som gör att så många mår dåligt idag och detta är jag så trött på. Jag har länge känt att jag måste göra min röst hörd i den här frågan och sprida lite positivitet för livet är egentligen inte så svårt som vi gör det (faktiskt så är det helt underbart!). Jag säger inte att jag har alla svaren eller är lyckligast i världen, men jag är säker på att jag kan hjälpa åtminstone NÅGONNÅGOT sätt med hjälp av min blogg. Inte minst mig själv! :) 

IMG 20190730 200346 201

TACK Sevendays för att jag får chansen att nå ut till världen ! :)

 IMG 20190301 011650 824

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar