sevendaysxbernys

Varsågoda och catcha upp:

Skrivet av Izabella Fant 11.12.2022

C96F1DCF 0B6A 48E4 A922 935045E51314

Tänker ignorera det faktum att jag i misstag haft en månadspaus från bloggandet och bara säga HEJ! JAG ÄR TILLBAKA! Största delen av tiden har tillbringats på inspelningar av en tv-serie här i Helsingfors, men har också gjort några små getaways till grannstäderna. Denna rastlösa själ kräver nämligen mycket omväxling för att må bra. Enivei. Vi börjar med helgen tidigare i höst då jag och Axel var i Åbo:

Läs hela inlägget

The War on Drugs får 3/5

Skrivet av Izabella Fant 25.03.2022

IMG 9196

På tisdagen var jag på första (stora) keikkan på TVÅ ÅR. The War on Drugs inledde sin Europaturné i Helsingfors Ishall. Då vi stod bland folkmassorna och väntade på att keikkan skulle börja, insåg vi att våra klädstilar verkligen tagit inspiration av allt vandrande och friluftsliv som livet ändå bestått av de senaste två åren. Folk hade ju liksom klätt upp sej, som en gör på konserter. Dessa två daijun stod där i fjällräven jacka, långkallsonger och dunväst (som förövrigt är ett HIMLA praktiskt extra lager att ha!).IMG 9170

Läs hela inlägget

Långt inlägg om en lååång helg

Skrivet av Izabella Fant 22.03.2022 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
DSC 3360

Är ni redo för ett riktigt klassiskt och långt helg-inlägg? Hoppas det, för jag har en MASSA bilder att visa er. Har verkligen haft en så underbar långhelg här i Helsingfors: först lite egentid deluxe på fredagkväll och på lördag, då jag strosade omkring och gjorde fantastiska inköp. Bland annat en tungskrapa. Och en sååå fin tékanna i glas. På eftermiddagen fick jag pojkvänsällskap hit och på kvällen for vi till Samis bandkämppä och jammade.DSC 3187 2DSC 3181 2DSC 3172 2

Läs hela inlägget

Inspelningar och sånt

Skrivet av Izabella Fant 11.03.2022

Kategorier:
IMG 8960 2

Veckans sista arbetsdag här i Helsingfors tog just slut. Hade nattinspelningar mellan 21 och 06. I skrivande stund är klockan 6:30 och jag sitter på ett café på järnvägsstationen och dricker en fem euros kakao. Hjärnkapaciteten är inte riktigt i skick efter att ha vakat nästan ett dygn, så ni får ursäkta en skit rubrik och det stapliga flowet här i skrivandet ok? I alla fall, tänkte sysselsätta mej med skrivandet för att hållas vaken ännu en timme tills tåget går mot Vasa. Här kommer ett skepp lastat med telefonbilder från de senaste dagarna.

Läs hela inlägget

En helg i STAN

Skrivet av Izabella Fant 26.11.2021 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
DSC 0331 3

Lovade mej själv att aldrig börja kalla Helsingfors för STAN då jag flyttade dit. På samma sätt som jag aldrig skulle börja kalla Österbotten för Pampas. Nå, i något skede ändrades löftet till att det är okej att använda de orden så länge jag är ironisk. Behövde förklara det, så ni inte tror jag är någon arrogant ~stassfrass~.

Läs hela inlägget