I koket med Sofia

Foodlys veckolista: Tema - Böcker och tidningar

Skrivet av Sofia Rönnbacka 03.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Oj detta är ett svårt tema, är inte en läsare. Jag tycker om att läsa men gör det bara inte. Vet inte varför egentligen, det jag dock läser varje dag är recept, med det kanske inte räknas som att läsa. Jag har inte heller någon speciell genre jag läser, utan det är som godispåsen gott och blandat. 

Just nu läser jag: Inget förutom recept.

Min favorit kokbok: Sju sorters kakor, men ofta är det internetsökningar för inspiration som gäller.

Tidningen jag köper före en resa: En krysstidning, eller så tar jag mammas Hemmets veckotidning, där finns både läsning, recept och kryss.

En tidning jag prenumererar på och har prenumererat på: Hemmets veckotidning, Österbottens tidning och Min häst och Bamse som liten.

Språket jag oftast läser på: Jag läster helst på engelska men svenska går bra. Försökte en gång läsa en bok ur True Blood-serien på finska men slutade eftersom huvudkaraktärens namn var ett unisex namn, typ Kim och jag visste inte ifall personen var en kvinna eller en man då det stod hän hela tiden!

Min favorit bok: Inte utan min dotter av Betty Mahmoody, blir verkligen berörd av den. Arg, ledsen, frustrerad, lättad.

Min favorit författare: Hmmm, vet faktiskt inte men en författare vars böcker jag tycker om är Becca Fitzpatrick. Jag läser gärna övernaturliga böcker

En bok jag vill läsa: Diana Gabaldon's Outlander-serie. Kollar på serien och är helt besatt, men tänker inte läsa böckerna förrän serien är slut. Ofta blir det ju så att man läser böckerna först och sedan kollar filmen/serien och blir besviken för man har skapat en bild av hur personerna ska se ut och så är de helt fel i filmen. I Outlander är skådespelarna perfekta för deras roller, så därför kommer jag ju att ha den bilden av dem när jag läser böckerna.

En bok/tidning jag rekommenderar: Elle Mat & Vin. Älskar upplägget, recepten, bilderna, layouten, ja allt med denna tidning!

I min bokhylla har jag: Mest receptböcker och en massa barnböcker från när jag var liten. 

Profilbild 1

Den vanliga "mm vad gott det låter"-minen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar