Namnlost 1

Balcony View

Skrivet av Iisa Smeds 13.07.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

4

13

25

Our balcony view in Nice, France. 

Hej på er! Om någon har undrat över den luftiga uppdateringen här på bloggen under förra veckan så berodde det på att jag befann mig i Nice. Nu är jag tillbaka med ett fullt minneskort av bilder och filmer. Här ovan har ni då utsikten från lägenheten vi bodde i under vår vecka. Vi bodde i gamla stan i Nice och detta är utsikten över Place Rosetti i Nice. Mer bilder är påkommande från resans äventyr under denna vecka. 

Hei kaikki! Jos joku on reagoinut vähäiseen päivitykseen täällä blogissa viimme viikolla, se riippui siitä että olin Nizzassa. Nyt olen tullut kotiin kameran muistikortti täynnä kuvia ja videoita. Yläpuolella näette kuvia Place Rosetti torista joka näkyi meidän parvekkeelta. Tällä viikolla on luvassa enemmän kuuvia seikkailustani matkalla. 

 

iisasmeds5

Kommentarer

  • Emilia 14/03/2017 8:08am (6 år sen)

    Hej, jag bokade nyss en resa till Nice och funderar nu på boende. Har du några tips? Jag reser med min mamam och vi skulle gärna ha en egen lite lägenhet och bo i gamla stan. Balkong skulle också vara mysigt. Är det långt från gamla stan till havet, eller kan man få havsutsikt om man bor i gamla stan? Tacksam för svar :)

    • Iisa Smeds 16/03/2017 12:05pm (6 år sen)

      Hej! Jag skulle ta en titt på booking.com. Där hittade vi vår bostad. :) Till stranden var det ca.0,5-1km frå vår lägenhet som var belägen på place rosetti. Strandutsikt borde nog också gå att fixa om man hittar boende vid sidan av gamla stan som gränsar mot strandboulevarden. :) Hoppas detta hjälpte! :D

Skriv en kommentar