Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna oktober 2012

Träning

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 31.10.2012 | 2 kommentar(er)

 
Nu har jag ju som sagt varit sjuk så har inte kunat delta på träningar, De började redan förra veckan. Roligt att träningspausen är över så får man börja träna på friidrott igen! :) Idag blir det då lite mer läsning, den här gången är det till rella förhör/Prov, ja hinner dock inte läsa så länge för träningarna börjar kl.18.00.
Här kommer några bilder:
Haha den sista bilden! :P Kram
// Iisa
 

Pardans och Tandläkare

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 30.10.2012

Idag har det varit mycket program i skolan, vi hade första timmen engelska prov, det var ganska svårt, men de gick väl helt okej. Andra timmen var det då dags för pardans, jag dansade med ganska många olika personer men mest dansade jag med Matilda och Lumia (När jag fick dansa med dem annars måste man danssa med en pojkke. Sen tredje timmen så hade jag finska men vi gjorde inget speciellt, men fjärde timme så blev det tandläkargranskning, Jag hade inga hål!! jee ;) Efter skolan for jag till lumia och det var riktigt kuul!
Här är två bilder på inbakade flätor, om ni vill att jag ska göra en video på hur man gör sånahär flätor, lämna gärna en kommentar så jag vet. Tack och Hej de va allt för mig!
// Iisa
 
 

Simmhall

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 29.10.2012 | 1 kommentar(er)

Idag blir det bara provläsande och sen blir det lite småträning med Matilda till simmhallen! Nu har jag lite läst bloggar och varit på datorn, snart ska jag göra ett mellanmål till mig. Somtur är det engelska prov så jag behöver inte läsa så mycket.
Här kommer en bild på vad jag hade för kläder idag:
Tröja och Kofta: H&M
Byxor: Dr.Denim
Hade upp håret i en hästsvans, Ha de så trevligt!
// Iisa
 

Mitt klädskåp

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.10.2012 | 1 kommentar(er)

Idag så blev det ändå int så mycket provläsande, för när jag kom in i mitt rum så var det så roddigt så jag städade hela rummet och mitt klädskåp. Jag rensade bort ganska mycket gammla och små kläder. Det tog nog sin tid, ungefär 3 timmar har jag nu städat skönt att det är överstökat! Imr blir det då skola igen, Det blir 2 timmar syslöjd, finska och biologi, efter skolan blir det välprovläsning och kanske träningar.
Här är en bild på mitt nystädade klädskåp, får se hur länge det hålls så här städat.. :
Översta hyllan: strumpor och långärmade tröjor
Andra hyllan: T-shortor, topper och koftor
Tredje hyllan:Tjockare tröjor och collage byxor
Fjärde hyllan: collage jackor
Sista hyllan: Pyjamaser,nattlinnen och strumpbyxor
På klädhängarna: bl.a. jeans, klänningar, kavajer, jeanströja, tjockare koftor med mer.
Hoppas ni tyckte om inlägget :)
//Iisa

Prov!

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.10.2012

oj nej nu är det dags för fler prov!! Dagen kommer att spenderas till provläsande och så ska jag väl se på Gossip girl ;) Jag vaknade nångång kl.9 Idag har vi ju då flyttat klockorna fram en timme. Så det blev ju en timme mer sömn. Skönt att ha en lite lungnare dag idag.
Här kommer en bild från mitt rum:
//Iisa

ÄNTLIGEN!

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 27.10.2012

Oj, oj, hoppas jag gjorde rätt val nu.. Jag var tre timmar med mamma och sökte efter vinterskor till mig, och med min tur så hittade vi de perfekta skorna, men de var såklart för småa och de var sista paret!! Man blev ju lite deppig, men livet gick vidare och de visade sig att de fanns på internet i min storlek, så nu har vi beställt vinterskor till mig! Ett problem mindre ;) Om nån undrar så slapp jag ju inte på områdslägret för jag var förkyld och hade stegring... ;(
Här kommer iallafall en bild på mina underbara nya vinterskor:
De har "ull" i sig så de håller mina fötter varma på vintern!
// Iisa

Bowling

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 27.10.2012 | 2 kommentar(er)

Tyvärr blev de ingen bloggning igår, men hoppas att ni klarade er. Igår hade jag i skolan ett praktiskt prov i husligekonomi och så fick jag ut matteprovet (som inte gick så bra). Efter skolan gick vi då iväg till bowlinghallen med klassen. Det va jätteroligt fast jag inteär så bra på att bowla, en strike fick jag iallafall till! ;) Efter det var vi också och äta och sen när ja kom hem ca.5 tiden var jag så trött så jag bara så på en film och vilade, som sagt är jag förkyld, så jag tror att det var därför. De här personerna var bla. med och bowla:
Säg sen om ni vill att ja ska ta bort nån bild :)
// Iisa

SNÖ

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.10.2012

Jej!, nu snöar de påriktigt, de haglar int nomeer utan de snöaar!! De ligger ett tunt täcke på marken med snö, man märker genst att det blir mycket ljusare där ute. Nu börjar de no bli hög tid att välja skor men, Ooo, va svårt de e!! :'( Här kommer några låtar som jag tycker om för tillfället:
Diamonds rihanna:
A beauty and a beat- Justin Bieber
The Script- Hall of fame
Your body- Christina Aguleira
 Lyssna gärna på låtarna och lämna en kommentar vilken du tycker bäst om ;)
Ja toror nästan att jag ska köpa de här skorna:
 
// Iisa
 

Början på förkylning..

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.10.2012

Idag hade jag då modda  prov ( om man nu kan kalla det ett prov) de var bara 1 och en halv sida långt. Imr så ska vi förhoppningsvis få ut matteprovet och sen så ska vi på besök till en bank. När jag steg  ut ur skolbyggnaden va alla så dä: OMG de snöar :D , men om en stund så fatta alla: Aah de snöar int de haglar :/ Sen när ja va hemma så bört ja om ti skönare kläder och nu ska ja se på lite Tv-serier.
Den här bilderna bjuder jag på idag, den andra bilden är tagen på Onsda:
 
Ha de så bra! Många kramar // Iisa

Hjälp mig!!

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 24.10.2012

Fy, va de e svårt att välja skor till vintern! Har nån samma problem som mig att jag funderar många veckor till och med måneder före jag gör ett beslut. Det lutar mot att köpa ett par kängor, men på andra sidan sku de va häftigt att ha vinter/ull converse.
Här kommer iallafall några förslag:
Svåra val.. Hoppas ja väljer rätt :)
// Iisa