Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna februari 2013

Hanna

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.02.2013 | 5 kommentar(er)

 
Idag är det då kära Hannas födelsedag, Stort grattis till dig! Jag och Hanna har varit vänner nu i ungefär 3 år hon har blivit en av mina närmaste och bästa vänner. Jag vet att jag alltid kan lita på henne, Hon är otroligt bra på att gymnastisera att rita, på karate och massor annat. Vad skulle jag göra utan dig? Du får mig alltid på bra humör och är en supervän, Love u!
 
//Iisa
 
 
 

Lotta

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 27.02.2013 | 2 kommentar(er)

Idag är det en Onsdag, men inte bara vilken onsdag som helst utan det är Lottas födelsedag! Ja och Lotta är familje bekanta sedan några år tillbaka . Lotta är en av mina bästa, närmaste och pålitligaste vänner. Jag kan alltid lita på henne. Hon är helt otroligt bra på att fotografera samt på att gymnastisera. Stort GRATTIS till dig Lotta, Hoppas du får en super bra födelsedag ♥ Njut av bilderna:
 
 
 //Iisa
 

The Sun

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 26.02.2013

Idag var jag på morgonen och åkte slalom igen, Sen gjorde jag mat med mamma och efter det var vi ute och gå. Det var vackert väder så jag passade på att ta med min kamera. Snart ska vi iväg och bowla allihopa.
 
 
 //Iisa
 

Fotografering

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.02.2013 | 4 kommentar(er)

Hej alla! Min måndag startade super. Jag var nämligen till slalombacken med mina mina kusiner och pappa , jag åkte i ungefär 3-4 timmar. När vi kom till vår stuga gick jag ut på en liten fotorunda. Jag lyckades trampa fel och var i snö ända till låren. Sen var jag ännu med mamma, min yngsta kusin och hennes mamma till stan här. Jag fick en PeakPerformance kortärmad.
 
 
 
//Iisa

My Sunday

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 24.02.2013

Hej alla! Igår så startade vi då vägen norrut, vi var framme nångång vid 16-17.00 tiden. Jag vaknade där vid tio sedan for jag iväg på en skidtur med mamma. Vi skidade 15km, senare var jag och åkte slalom med mamma, storebror, äldsta kusinen och hennes pappa. Nu ska jag snart äta och sedan mumsa i mig något gott samt se på Vampire Diaries ♥
 
 
 //Iisa

Inspiration ♥

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 23.02.2013 | 9 kommentar(er)

//Iisa

Sportlov

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 22.02.2013 | 7 kommentar(er)

Hej, Det här sportlovet ska jag, min familj och mina kusiner till fjällen. Vi startar imorgon kl.10 och kommer hem nästa lördag på kvällen. Somtur så har vi WiFi i vårt hyrehus där,så jag kan uppdatera bloggen. Nu ska jag snart starta med att packa, listan är klargjord så jag behöver bara plocka alltingn i väskan. Idag hade vi också friluftsdag med hela skolan.
Idag så jag ut så här :↓
 //Iisa
 
 
 
 

Fjällräven

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 21.02.2013 | 4 kommentar(er)

Hej alla läsare! Idag slutade vi igen klockan elva., kom hem med en ettans buss så jag fick gå en bit längre idag. Snart ska jag se på nya pretty little liars avsnittet och senarae kommer Amanda hit. Och igår hämtade jag annars min fjällräven väska, jag var jätte nöjd med den!
 
 
//Iisa

Nya skor

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 20.02.2013 | 3 kommentar(er)

Idag efter skolan var jag till stan en stund och där hittade jag ett par svarta ballerinor. Jag kom hem med buss, åt mellanmål, för min del blir det träning redan kl.16.00 idag. Nu är vi i mitten av veckan och bara några dagar kvar till sportlov!
 
 
//Iisa

The Carrie Diaries

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 19.02.2013 | 1 kommentar(er)

Hej alla! Nu har jag inte haft tid med att blogga sedan fredags men här kommer vad jag gjort under helgen och igår:
Lö: På lördag var jag på träninigar (Gym+simmhall), På kvällen var jag hos mina kusiner på middag.
Sö: Var till Matilda en stund på morgondagen, och sen hade jag kl.5 träningar.
Må: Vår skola har nästan remonterats klart och därför var vi från skolan och se på den nya skolan. Det var jättefint, allting nytt. Vi har till och med ett gym och en danssal! Jag var efter skolan till fammo och faffa och efter det var jag på Pilates.
Idag slutade vi skolan kl.11 (som vi ska göra resten av veckan) sen var jag på stan med Matilda och Lumia i ungefär en timme. Nu har jag också sett det nya avsnittet av The Carrie Diaries, Jag rekommenderar varmt serien.
 
//Iisa