Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna augusti 2013

Alexandra

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 31.08.2013 | 4 kommentar(er)

Taggar:
 
Grattis på din 15 års dag Alexandra!!
 
Jaa, vad ska man börja med du är alltid lika rolig, glad (du får alltid en på gott humör) omtänksa,glad,positiv, pålitlig och massa annat. Kännt dig sedan jag var vid 7-8 års åldern via friidrott,. (hoppas du kommer på måndags träningen. Annar.. Hahah ^^) Vi har gemensamt vår kärlek till godsaker ;) Du är alltid lika fin och går runt i världens snyggaste kläder. du betyder mycket för mig och du är verkligen en superbra vän, Hoppas du har en superdag för det förtjänar du! 
 
♥ IIsa
 

Dream away

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 30.08.2013 | 8 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
 
T.-shorta - GinaTricot // Kavaj - Cubus // Jeans - Carlings // Skor - converse
 
Hej, Idag blev det att vakna till skolan igen, cyklade via Anna som vanligt. I skolan hade jag tillval idag (Husligekonimi). Vi lagade vegetarisk soppa, morotsskones och till efterrätt äppelpannkakor med vispgrädde. Gott blev det. Efter skolan var jag en stund hos Anna sedan cyklade jag hem och gedde mig ut på en fototur (bilderna ser ni ovanför). Nu är jag på villan med familjen, vi har badat bastu och ätit god mat. 
♥ Iisa
 
 

låt elden brinna

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 29.08.2013 | 2 kommentar(er)

hej, nu har det varit några dagar sedan jag senast bloggade så jag ska berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna. Måndagen spenderades i skolan och hos Anna, Tisdag var det friluftsdag från skolan så vi hade stadsvandring efter det var jag hos Anna en stund sedan var vi till stan. Jag köpte en tröja från gina. På kvällen blev det att kolla på idol. Onsdag skola igen, var på morgonen via Anna,  ctklade hem och så var jag och kollade på mopeder med pappa. Vi köpte en vit vespa till mig <3 Längtar tills jag får den! MIn födelsedag är påkommande. 1 september altså på söndag. Villaavslutning spenderas på villan med familj och kusiner. Idag var jag till stan och äta med Anna, Jessica och Ida och sedan var vi på mopoteori. Sedan har jag städat rummet och lyssnat på musik. Så har jag också varit till butiken med mamma. 
 
 
Bjuder på en bilder från förra årets villaavslutning. 
 
♥ Iisa

I studion

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 26.08.2013 | 3 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
 
 
Här är då en del av bilderna vi fotade i vår "hemgjorda" studio.
 
Idag började dagen hos Anna, vi cyklade tilsammans till skolan. Skoldagen började med religon och sedan hade vi engelska, modersmål och elevhandledning. Efter skolan var jag till Anna där vi filmade med Axel (annas lillebror) lite på musikvideon.  Skrattade mycket och hade en bra dag. Kom hem, redigerade bilder och nu ska jag kolla på lite serier som vanligt. Imorgon blir det frilutfsdag, eller jaa stadsvandring med de andra niorna. Efter det ska jag då stanna med Anna på stan. Min födelsedag är påkommande 7 dagar kvar!  Hoppas alla haft en bra start på veckan. 
 
♥ Iisa
 
 
 

Finlands mästerskap 2013

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.08.2013 | 2 kommentar(er)

Taggar:
 
 
Här är bilder från helgen som har spenderats i orimattila på 14-15 åringarnas fm- tävlingar. Fick nytt rekord i både häck och höjd. Höjd hoppade jag 151cm och i 80m häck blev tiden 11.77. Jag vann brons i häck, vilket jag var jätteglad över! En lyckad resa blev det. Imorgon blir det då skola som gäller igen. På fredagen satt jag då i bilen stort sätt hela dagen, vi anlädde till hotellet  och så var vi och åt på en god restaurang. Var med linn till butiken var vi köpte mellanmål till tävlingarna. Jag hade försöken till häcken på lördag. Där vann jag mitt hit med tiden 11.99, i final blev jag som sagt tredje sedan.  Efter finalen var jag och linn och åt på subway och på kvällen var vi och köpte lite gott till oss. Idag hoppade vi höjd i partävling var vi blev fjärde.  Efter det blev det att sitta i bilen igen, vi kom hem vid 7 tiden.
 
♥ Iisa

Skolfoto

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 22.08.2013 | 4 kommentar(er)

Hejsan! Idag var det skola som gällde igen, det var en lite annorlunda dag eftersom vi hade skolfotografering, Hoppas den enskilda bilden blev bra! Jag tog klassfoto, enskildafotot, kompisfoto och ett foto med väneleverna från skolan. Efter skolan var jag till Anna. Vi ställde till med en lite fotostudio i deras källare och tog massor  med bilder. Här är en av dem fler kommer efter veckoslutet. Imorgon ska jag iväg till fm i friidrott med mamma och pappa. Är redan lite nervös men hoppas det går bra jag ska vara med i 80m häck och höjd. Häck på lördag och höjd på söndag så bilderna kommer troligtvis på måndag. Nu blir det att packa väskorna och så blir det lite serie tittas om jag hinner. 
 
 
På bilden ser ni vad jag hade på mig idag till skolfotot. Bilden har dålig kvalitee eftersom den laddades upp på blogg.se som fullstor från Annas dator.
 
♥ Iisa

The sky is evrywhere

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 20.08.2013 | 9 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
 
Klänning/ tunika - H&M // Bälte - Lindex // Skor - Converse
 
♥ Iisa
 

Never say never

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 20.08.2013 | 3 kommentar(er)

 
 
Hahaha ^^ Måste bara dela den här videon.
 

Sunday today

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 18.08.2013 | 3 kommentar(er)

 
Hej! Vaknade vid elva tiden och satt mig vid datorn och flyttade till en minnessticka bilderna jag ville ha till tavlan som ni ser på den sista bilden. Klockan ett var vi hos fammo och faffa och firade fammos födelsedag där fick vi en massa gott. Faffa var så snäll att han printtade ut bilderna jag satt på minnesticka ut på fotopapper. När vi kom hem var klockan redan 4  och då satt jag mig i mitt rum med datorn, så var jag senare till butiken och nu har jag då satt bilderna i ramen, vilket tog en god stund. Nu borde jag väl läda på modersmål läxan och damsuga huset.. 
 
♥ Iisa
 
 
 
 

Veckoslut

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 17.08.2013 | 8 kommentar(er)

Igår började dagen med skola som var långtråkigt som vanligt. Efter skolan var jag till Anna och vi var och ta passfoton till våra passfoton. På kvällen såg jag på sex and the city och så var jag ut på kvällen en stun med några vänner. Idag vaknade jag först vid 12 tiden eftersom jag var så trött efter skolveckan. Vi var iväg till gigantti och kollade på det objektivet jag önskar till födelsedagspresent. Vilket är Canons objektiv 18-200 milli. Så var vi också till MySport och köpte nya nike taits till mig eftersom jag tappat bort mina gammla. Efter den resan satte jag upp några bilder från kataloger jag och Anna plockat till oss i igår på stan. Nu ska jag kolla det nya pll avsnittet sen blir det väl lite supernatural och lite gossipgirl, älskar att se gg avsnitten pånytt.
 
Kameran har inte varit med så mycket så det får bli lite opubliserade arkivbilder från sommaren: 
 
 
 
♥ Iisa