Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna 2014

AM

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 31.12.2014

 
Hej på er! Då var det sista dagen av 2014, känns helt sjukt att det är redan nyår. Känns som att året gått så snabbt. Ikväll blir det då något med Lumia och Jenni. Få se vad vi hittar på det är lite oklart ännu. Det får bli ett kortare inlägg idag och tll slut vill jag önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!
 
♥ Iisa

Oblivion

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 30.12.2014

Taggar:
 
 
Hej på er! Som ni kanske märkt så har jag inte rikitigt hunnit uppdatera varje dag, men nu ska jag försöka hålla det. Spenderat de senaste dagarna på stan och hos Jenni. Gårdagen bestod av lunch på stan, gym och så på kvällen var jag och såg bion interstellar vilken jag tyckte var mycket bra. Idag har jag då vaknat 12 tiden och klockan ett började mina träningar, kom hem för en bra stund sedan och nu har jag ätit och lyssnat på musik. Snart ska jag damsuga huset och sedan blir det att se hobbit med Lumia som jag inte sett ännu på jullovet. 
 
♥ Iisa
 

everything

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.12.2014

Taggar:


/Iisa

Julafton

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.12.2014

Taggar:
 
Hej på er! Igår hade jag inte rikitgt tid att sitta och redigera bilder eftersom det var julafton så ni får bilderna idag. Det blev en lite annorlunda jul i år eftersom vi firade den här i levi, Iallafall är det inte någon brist på snö här. Vi åt en jättegod jullunch och öppnade presenter samt kollade på kalle ankas jul. 
   Idag är sista dagen här så imorgon startar vi hem då och stannar vid ikea på vägen.
 
♥ Iisa

God jul!

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 24.12.2014 | 1 kommentar(er)


 
Tänkte bara snabbt kika in här och önska er alla en god jul! Tomten har redan besökt oss och alla julklappar är öppnade, var rikitigt nöjd med va jag fick. Kommer kanske upp ett inlägg senare denna vecka på det. Har ätit god julmat och snart blir det att se på kalle ankas jul. Ha en bra fortsättning på kvällen allesammans! 

/Iisa

Huippu

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 23.12.2014

Taggar:
 
Hejhej, ovan ser ni några bilder från när jag och pappa var till toppen av Levi, solen hade tyvärr redan gått ner. Idag har jag då varit med mamma och skidat än en gång, bakat pepparkakor, varit till toppen av Levi som tidigare nämnt och nu blir det snart att äta plättar och sedan mot kvllen blir det bowling. Nu är det endast en dag kvar till JUL!!
 
♥ Iisa

22 December

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 22.12.2014
Hejsan! Dagen började med att jag var och åkte slalom med Elias, på den sista bilden kan ni se hur dimmigt det var, solen färgade himmlen vacker. under dagens lopp har jag sedan sett på harry potter filmer och det gör jag fortfarande. Har haft en liten paus emellan filmerna och varit till stan här med mamma, bilder därifrån är de två första. Så nu vet ni hur andra dagen här i levi sett ut för min del.

/Iisa

Wait

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 21.12.2014 | 1 kommentar(er)

Taggar:
 
Hejsan! Jaa då är första dagen här på Levi igång. Efter den långa bilresan igår så tog jag bara det lungt och for och sov. Idag har jag varit med mamma och skidat på morgondagen och sedan var vi till butiken med hela familjen och köpte julmat. Bilderna ovan är tagna för ca. en timme sedan, pappa håller på lagar laxen. Snart blir det då middagsdags som passar bra eftersom jag börjar bli riktigt hungrig.
 
♥ Iisa

--> Levi

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 20.12.2014

 
♥ Iisa
 

En favorit

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 18.12.2014 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
 
Hej på er! Hade lite bildbrist så det fick bli bilder från Barcelona, som ni sär så använde jag flitigt min långkjol från zara. 
    Dagen började som vanligt med skola och efter skolan var jag sedan med Ella på stan, trevligt att träffa henne som alltid. 6-tiden kom mamma till stan och då var jag med henne och köpte en ny slalom jacka och byxor, hem fick jag också med mig ett nytt läppstift. Kom hem först lite före 8 och då har jag lyssnat på musik och ätit choklad, mums. Imorgon blir det då sista skoldagen före jullov! 
 
♥ Iisa