Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna september 2014

36

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 30.09.2014

Kategorier:
Taggar:
 
 
Hej! Bjuder på några arkivbilder från sommaren. Nu var man äntligen på slutrakan av provveckan, det blir kemi prov och modersmål boksamtal imorgon. Idag var det fysik prov och det gick väl nog helt bra, det var bara den sista uppgiften som jag inte alls klarade av. Nästa period blir det en massa jobbiga ämnen och perioden blir ganska tung med flera långa dagar. Idga har jag då planerat boksamtalet och läst på kemi. Ska bli så skönt att ha det över imorgon!
 
♥ Iisa
 
 

Lördagens kräftskiva

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 29.09.2014 | 1 kommentar(er)

Taggar:
 
Hej på er! Jaa då var religionsprovet äntligen skrivet och så svårt som jag troddde det skulle vara var det nog inte. Efter provet var det då fysik prep timme inför morgondagens prov. Jag kom hem med buss eftersom mamma förde mig på morgonen till skolan. Efter skolan hade jag besök av Jenni ända till ca. 4 tiden. Nu har  jag redigerat lite bilder och ska snart kolla lite på fysik ännu. För stunden lyssnar jag på musik och dricker mjölk, haha. Men ikväll blir det inget speciellt. Bilderna ovan som ni kanske förstod av rubriken tog jag på lördagen på kräftskivan.
 
♥ Iisa
 

hösten är kommen

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.09.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
 
Hej på er, det har varit en liten paus nu över helgen. Men jag har inte gjort så mycket annat än läst på prov/ sett på film och varit med Jenni och Lumia, eller jaa på lördag var jag och mamma och förde lite kläder till loppis och så var jag på kräftskiva hos fammo och faffa. Bilderna ovan är tagna på lördagen. Idag vaknade jag först klockan halv ett som igår också. Har läst i 4 timmar på religionsprov så hoppas att något har fastnat nudå eftersom det är religionsprov imorgon. Ikväll blir det nog bara att gå igenom lite rella ännu och sedan fara och sova ganska så tidigt. 
 
♥ Iisa

Ingen blir van

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.09.2014 | 1 kommentar(er)

 
Hej! Hade lite bildbrist så bjuder på lite arkivbilder. Ja, idag skrev jag då det fruktade långmatematik provet, så svårt som jag trodde det skulle va, var det inte. Skönt att ha matten över nu och imorgon har jag inget prov, vilket är riktigt skönt. Den sista bilden beskriver bra hur det känns när man läst till ett prov.
Idag har jag inget att göra så det blir väl att se lite på religion och att se på film/lyssna på musik elr något, få se. 
 
♥ Iisa

A cup of happiness

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 24.09.2014 | 6 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
 
 
Hejsan! Idag har jag då skrivit det första provet i gymnasiet och det var faktiskt inte så svårt, kanske för att jag tycker engelska är ett ganska lätt ämne. Provet var inte så mycket värre än vad proven i engelska på högstadiet var, skalan är ju doock strängare i gymnasiet. Imorgon är det matematikprov som gäller, så vi får hoppas att det går bra. Jag känner nog att jag kan matematiken ganska så bra ändå. Idag blir det att räkna matematik och ta det lungt här hemma troligtvis. Man hinner inte med så mycket annat när man har provvecka. Ska bli skönt när denna vecka är slut och hälften av nästa vecka eftersom provveckan fortsätter ända till nästa veckas onsdag. Sedan blir det ny period med nya ämnen.
 
♥ Iisa

Heal

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 23.09.2014 | 2 kommentar(er)

Taggar:
 
Hej på er! Jaa till att börja med kan jjag ju berätta lite om gårdagen. Vaknade med huvudvärk, hoppade i duchen och körde iväg till skolan. Hela skoldagen kännde jag ett jättekontigt bultande i huvudet och kännde mig yr. Huvudvärken blev bara värre när jag kom hem och då mätte jag feber vilket visade att jag hade lite stegring. Låg bara på soffan under filtar och hade sjukt i huvudet hela kvällen, även på natten fortsatte huvudvärken och jag fick inte så mycket sömn. Var änså till skolan idag på prep timme inför engelska prov. Som sagt är dte provecka nudå. Har fortfarande sjukt huvud men det är inte som att hjärnan tänker explodera varje gång jag gör några snabba rörelser längre, nu har jag kollat lite på engelska och räknat lite matte. Ska bara vila nu och ta en titt på engelska ännu mot kvällen.
 
♥ Iisa

Time for lunch

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 21.09.2014 | 10 kommentar(er)

Kategorier:
 
Ovan ser ni då bilder på dagens lunch som var supergod, magen var mätt en bra stund efter den måltiden. Idag har jag då först vaknat 12 tiden och ätit morgonmål nästan genast, så läste jag på morgonen lite på religion och engelska prov. Som tidigare nämt börjar provveckan imorgon och det ser man ju verkligen inte fram till. Idag har jag kollat fredagsfinalen av idol och så har jag rensat mitt klädskåp med mamma och varit ut en gårtur i höstregnet. Lyssnar på musik nu och tänkte räkna lite matematik om en stund och sedan hade jag tänkt att kolla på lite film. Ännu om vad jag gjorde igår så var jag på släktträff nästan hela dagen och sedan var jag till gymmet och så hann jag bara läsa på religion och fara och sova. Längtar verkligen tills hela provveckan är över!
 
♥ Iisa

20/9 2014

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 20.09.2014 | 3 kommentar(er)

Kategorier:
 
 
Hej på er! Här har ni lite bilder jag tog igår efter skolan, Skoldagen var jobbig och även timmarna efter skolan var jobbiga eftersom jag hade svårt med fysik läxan. Men nu har jag iallafall undan alla läxor så det blir bara att läsa på prov i helg. Igår kväll var jag med Jenni på skräckfilm på bio första gången. Vi var och såg as above/ so below den var nog riktigt bra och man fick flera minihjärtatacker, satt hopkrupen i biostolen nästan hela bion. Men hade nog tänkt den skulle vara mycket värre av vad jag hört av andra. Idag fick man då äntligen sova längre och snart ska jag på släktträff och ikväll blir det att läsa på prov. Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 

Paint the town with sunshine

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 18.09.2014 | 4 kommentar(er)

Taggar:
 
 
Hej på er! Nu har det blivit några dagars paus här och under dessa dagar har jag: Kämpat med läxor och läst till provvecka (som vi har nästa vecka!), Spenderat tid med Lumia och Jenni, varit på damernas kväll på mysports, så träffade jag också igår Jessica som jag inte träffat på länge, hade en riktigt trevlig dag fylld av skratt med henne, så har jag såklart lyssnat på musik och här om dagen kom mina skivor som jag beställt (Arctic monkeys och The 1975). Idag har jag varit med Lumia till stan efter skolan och så har jag varit hemma och gjort läxor/läst på prov. Imorgon är det då äntligen fredag och då får jag se vad jag ska hitta på. Ha de så bra allesammans!
 
♥ Iisa
 
 
 

No good in goodbye

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 15.09.2014 | 2 kommentar(er)

Taggar:
 
 
Hej på er! Hade verkligen inte lust att stiga upp idag och fara iväg till skolan och steg upp ganska sent så det blev ganska brottom men hann nog ändå till skolan i tid. Ute var det världens finaste morgon med en massa dimma och en vacker soluppgång, skulle ha stannat och knäppt några bilder men som sagt var det brottom. Mycket jobbiga ämnen i skolan såsom, matte, fysik och kemi. Skoldagen gick ändå ganksa snabbt och när jag kom hem så åt jag mellanmål och så har jag gjort läxor som jag blev klar med en stund sedan, fö stunden sitter jag och lyssnar på the scripts nya skiva som jag tycker varkar riktigt bra. Solen lyser där ute och jag få se vad jag gör på kvällen. 
 
♥ Iisa