Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna april 2015

Right?

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 29.04.2015

Kategorier:
 
 
Hej på er! Ovan har ni då bilder på vad jag gått runt i, i skolan idag. En lite kortare skoldag var det idag som jag nämde igår. Har nu gjort klart min historia presentation och snart blir det då att läsa på engelska orden till imorgon vilket inte borde vara alltför jobbigt. Träning idag ännu på kvällen och efter blir det nog att fara och sova genast. Skönt med bara en dag kvar av helgen. 
 
♥ Iisa

Young and beautiful

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.04.2015 | 1 kommentar(er)

Taggar:
 
 

I've seen the world, lit it up as my stage now
Channeling angels in, the new age now
Hot summer days, rock and roll
The way you'd play for me at your show
And all the ways I got to know
Your pretty face and electric soul
 
Young and beautiful - Lana del Rey
 

Evening chill

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 27.04.2015 | 1 kommentar(er)

 
 
Hejhej! Som lovat kommer bilderna från lördags här. Som ni ser njöt vi av god mat och hade det riktigt trevligt. Den två sista bilderna är Annas, vi tog gruppbilderna med hennes kamera :) Tänkte annars låta bilderna tala för sig själva. 

We know

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 26.04.2015

 
 
 
Hejhej! Bilderna är tagna igår. Har blivit bloggning varannan dag nu några gånger så ska skärpa mig och föröska publisera varje dag som vanligt. Igår var det en riktigt rolig dag. Vaknade ganska sent och tog min tid på morgonen. Så gjorde jag lite läxor och läste en engelskabok klart. For till butiken och gjorde mig klar att fara iväg till Ida. Vi var med flickorna jag umgås med från VG alla till Ida, utan Amnada som tyvärr inte kunde komma. Men vi lagade riktigt god kyckling-sallad och grillade lite. Hade en trevlig kväll och bilder på det kommer upp imorgon här. Hoppas alla har haft ett bra veckoslut! 
 
♥ Iisa

Paint your penny

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 24.04.2015 | 1 kommentar(er)

 
 
Hej! Har länge tänkt på att köpa en penny board, inte en äkta men vet inte vad jag skalla fejk versionerna. Gick runt med Lumia i butiker och sökte efter en board som skulle vara förmånlig och fin färg. Till de flesta ställen vi gick så tyckte vi det var ganska dyrt, liksom 50 euro för en breda. Tillsist hittadi vi gröna för 20 euro och blev riktigt nöjda. Färgen satt dock inte på plats så efter en stund så kom vi på ideen att spraya dem till den färgen vi ville ha dom. Blev riktigt nöjd med slutresultatet och allt tillsammans med sprayn kostade endast 25 euro och svårt var det inte att göra detta. 
 
1) Skaffa en sprayfärg som det står på att den går att spraya på plast, normala sprayfärger skrapas snabbt bort. 
 
2) Före du börjar spraya, skruva av hjulen så du får färgen på hela bredan. 
 
3) Gå ut och hitta en plats med vindskydd, så sprayn inte flyger rakt i ditt ansikte. 
 
4) Täck marken med något som skyddar marken från färgen, man vill ju inte ha färgat gräs.
 
5) Tidningspapper funkade helt okej men se till att du låter andra sidan torka ordentligt före du svänger bredan annars kommer den fastna i tidningspappret. 
 
6) Skaka flaskan bra före du börjar, och testa på underlaget färgen först, sen är det bara att börja spraya.
 
7) Se till att du inte sprayar för nära eller för tjockt. Spraya från ungefär 20 cm avstånd och tunna lager med några minuters mellanrum tills den gammla färgen inte syns längre. 
 
8) Så var det klart, det är bara att skruva på hjulen sedan och åka iväg. 
 
♥ iisa
 
 

Fruity smoothie

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 22.04.2015 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
 
 
För att tillaga denna smoothie använde jag mig av:
 
1 banan
1dl  hallon 
1dl jordgubbar
1 kiwi
5 isbitar
1/2 dl vatten
 
Tyckte själv denna var jättegod, isbitarna gjorde att den var kall och frukterna så den smakade riktigt fräsch. Detta är en av mina favoritsmoothien jag lagat hittils, tyckte om när den var lite mera sur av hallonen och kiwin. 
 
♥ Iisa

A different way

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 21.04.2015 | 1 kommentar(er)

Taggar:
 
 
Hej! På brist på bilder och sommarlängtan i hjärtat så bjuder jag på bilder från förra sommaren. Tyckte verkligen om tröjan jag har på bilderna men tyvärr så tappade jag bort den när jag var till åland på tävlingar förra året. Idag var det verkligen en lång dag eller så känndes det iallafall, köpte en sämla åt mig från mellanmålsmaskinen så jag skulle klara mig. En ganska så jobbig skoldag var det men slapp iallafall snabbt hem eftersom jag var med skotern idag till skolan och fint väder har det varit idag också synd att man inte hunnit njuta av det så mycket.
 
♥ Iisa
 

20.4

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 20.04.2015

Kategorier:
Taggar:


Hejsan! Bild från imorse, hade lite brottom så vattenglaset fick vad med på bilden haha :) Solen har lyst vackert idag ich det känns som att våren äntligen är på väg hit också. 


Get the look

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 19.04.2015 | 1 kommentar(er)

Taggar:
 
Untitled #42
 
                                 
 
 
Klicka på bilden eller på miniatyr bilderna för att komma till sakerna :)
 
♥ Iisa

Rouge pur couture

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 18.04.2015 | 4 kommentar(er)

 
 
Hej på er! Fick veta att de hade ysl läppstift på 50 prosents rea i stockman beauty förra veckan så jag måste såklart passa på och skaffa ett. Mamma var så snäll så hon köpte det till mig. Testade det igår och har det på idag också, Tycker jättemycket om färgen och den håller också bra så man måste inte fixa läpparna genast efter man druckit lite vatten. 
 
♥ Iisa