Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna januari 2018

Ny grönväxt

Skrivet av Iisa Smeds 21.01.2018

Kategorier:
Taggar:

Hej! Morgondagen spenderades med min storebror igen. Vi var och åt till ett asiatiskt matställe i rödbergen och gick lite runt på stan. Växten på de första bilderna tyckte jag var så snygg så det blev en resa till plantagen på vägen hem, var jag köpte en likadan hem till mig. Den passade bra i mitt rum och gillade hur den kom med mer grönska. På kvällen testade jag för första gången laga vegetarisk makaronilåda, som till min stora glädje blev supergott. 

12

11

13

MoshiMoshi - Stora Robertsgatan 18

 

resizedimage80070 iisasmeds4


Fredagsmat

Skrivet av Iisa Smeds 19.01.2018 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

Hejsan! Då var fredag här och helgen framför. Min storebror kom hit över helgen från Åbo och idag var vi och hämtade take-away mat. Vi var till sörnäs var Social burgerjoint finns. Vi beställde också pommes som var täckta med parmesan ost. Deras vegetariska och veganska burgare är verkligen såå goda. Nedan ser ni bilder på maten:

5a625c9641acd00

Social food burger joint - Hörnebergsgatan 4

 

 

resizedimage80070 iisasmeds3


My Weekend

Skrivet av Iisa Smeds 15.01.2018

Kategorier:
Taggar:

Hej! Helgen spenderades i gott sällskap. Lumia var här och hälsade på och vi gjorde de vi gör bäst, åt! Så vi var på en del restauranger och en sväng in till centrum och vistelser till småbutiker. 

 

Nedan har ni bilder på en av lunchställena vi var och åt till. Det var verkligen jättefint inrett. 

827

1

9

Thai Street Food - Vilhelmsbergsgatan 5

Vi hade en spontan photoshoot i restaurangens vessa, eftersom det var så fint inrett. Resultatet ser ni nedan. 

34

Vi besökte både frida marina som jag nämt tidigare på bloggen och fargo vintage som jag spanat in när jag åkt förbi med spårvagnen. 

6

Frida Marina - Karlsgatan 10

5

Fargo vintage - Flemingsgatan 20

 

resizedimage80070 iisasmeds2


Lux Helsinki

Skrivet av Iisa Smeds 11.01.2018

Hej! Då var jag tillbaka i Helsingfors igen, skolan har startat igen och studierna rullar på. Jag har tyckt det varit otroligt skönt med lite snö här till skillnad från hur det var i Vasa på jullovet. Har under de senaste dagarna umgåtts med studiekompisar, varit på gymmet och gick på lux helsinki. Lux är en ljusfestival som ordas här, olika byggnader lyses upp och man kan se på olika konstverk av ljus. Nedan nåra bilder av flower lux som var min favorit. 

 

lux4

lux

 resizedimage80070 iisasmeds9