Namnlost 1

Första veckorna i Helsingfors

Skrivet av Iisa Smeds 08.09.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Det var en tag sedan jag körde en livsupdate här på bloggen. Det har hänt så otroligt mycket på de senaste veckorna att det är svårt att klämma i några inlägg, men ska försöka. Till att börja med så har jag flyttat till Helsingfors två veckor sedan med Matilda. Vi hyr en tvåa här och har trivts otroligt bra.

3

4

Skolan har börjat och jag har altså börjat studera mediekultur med inriktningen foto&klipp på arcada. Vi hade trevliga kick off dagar och under första veckan flera evenemang som var trevliga att gå på för att lära känna alla.  Första veckan gjorde vi inte så mycket i skolan, utan vi mest lärde oss om hur man ska hitta till lektionerna, elektroniska lösenord osv. Nu under den andra skolveckan har vi dock redan börjat göra kortfilmer i grupp och fått olika hemupggifter.  

4
Foto: Nadine Baarman

2

En annan ny sak som hänt är att jag börjat jobba på Glitter i Esbo, vilket har känts roligt och tryggt eftersom jag också jobbade på Glitter i Vasa. 

1

Här hemma i Helsingors har jag mest orkat chilla hemma, jag har känt mig otroligt trött nu när man inte riktigt fått in dagsrytmen till skolan. Har nog varit några gåger in till stan och också skaffat ett gymkort här. Har lagat mat, städat och ordnat här hemma, eftersom det fortfarande finns mycket att göra. 

Under dessa vecckor har jag känt mig ganska så positiv och glad över dessa livsförändringar och längtar till attt allt ska lungna ner sig lite och man ska få någon slags rutin här. 

resizedimage80070 iisasmeds9

 

Kommentarer

  • satu 12/09/2017 9:53pm (4 år sen)

    va kiva att du flyttat till Hfors och att du trivs! Kom att tänka på dig när jag funderade på att jag borde hitta någon att ta outfitbilder med till bloggen, så tänkt jag att om du sku va intresserad av att fota outfitbilder åt varandra nångång? kram!

    • Iisa Smeds 15/09/2017 11:00am (4 år sen)

      Jepp :D VAd kul, det skulle vara super! :)

Skriv en kommentar