lördag 14 oktober 2017 - 10:00

Helsingfors lägenhet - Före&Efter

Hej! Det känns äntligen som att lägenheten här i helsingfors börjar forma sig och därför tänkte jag dela med er före och efter bilder av mitt rum, samt några bilder från andra håll i längenheten. 

 Före:
IMG 3322IMG 3321

Efter: 

IMG 4099IMG 4069

IMG 4086

IMG 4068

IMG 4076

IMG 4097

IMG 4092

 

Före:

IMG 3339

Efter: 

IMG 4102

 

Det finns fortfarande mycket att införskaffa och fixas. Men för stunden har man iallafall allting man behöver för att det ska kännas som ett hem. 

 

resizedimage80070 iisasmeds3

tisdag 25 juli 2017 - 10:00

Planer för mitt blivande rum

Hej! Idag blir det dags för inlägget om hur jag har tänkt mitt rum förhoppningsvis kommer att se ut. Bilderna på hur rummet ser ut utan möbler hittar ni HÄR.  

   Skrivbord är väl något man behöver i sitt rum, jag tänkte ta med mitt skrivbord jag redan har. Det är samma som syns på den högra bilden och är köpt från ikea. Någrå hylllor ovanför skrivbordet skulle också vara trevligt att ha för mina blivande plantor, böcker och andra saker. 

8

Sängen är redan besställd, från ikea blir det sedan att köpa någon förvaringslåda man kan sätta under sängen. Matta hittade vi annars med mamma från asko. Ni kan hitta den HÄR. 

11

Jag skulle gärna också tränga in en soffa i rummet, men det är önsketänkande eftersom rummet ändå är ganska så litet. 

7

Istället blir det säkert någon slags stol/fåtölj i ett av hörnen i rummet. Hittade hemma några smala bord till blommor som min gammelfaffa gjort, vilket jag blev otroligt glad över. De liknar lite bordet ni ser på vänstra bilden. 

9

Sen så följer också min klädräck hemifrån med och på väggarna blir det att hänga några målningar och egna fotografier. 

10

Det var ungefär vad jag har tänkt mig hittils. Kortfattat är det mycket växter, orientalisk matta, förvaring och en skön säng. 

 

 

resizedimage80070 iisasmeds6

torsdag 20 juli 2017 - 10:00

Planer för min blivande balkong

Hej! Som tidigare nämt blir det flytt för mig i augusti till Helsingfors. Eftersom jag gillar att planera och spendera tid på pinterest, tänkte jag dela med er lite vad jag har tänkt mig för vibes till mitt rum och balkongen. Jag börjar med balkongen och gör sedan ett inlägg på vad jag tänkt till rummet om detta inlägg blir omtyckt. 

  Jag har haft lite splittrade åsikter på vad jag vill ha för stil på balkongen, det kommer helt enkelt att bero på hurudana möbler vi hittar på vår ikea resa och vad som känns prisvärt. JAg börjar med att visa hur balkongen ser ut, tyvärr har jag för stunden bara bilder från lite längre ifrån. Men ni kanske ändå får en bild av hur den ser ut. 

596f6bda1bd56

   En sak som de flesta vet att jag gillar är plantor, de kommer garanterat att finnas i stora mängder på balkongen. Gillar denna lite bohemsika stilen som syns på bilderna under. Ni hittar liknande utemöbler som i bilden på högra sidan HÄR.

3

Det andra alternativet av stil är mer avskalat och simpelt. Med matchande bord och stolar. 

1

Bildkälla: HÄR

ikea

Bildkälla: www.ikea.com   

Sista alternativet är vad jag vill kalla mysalternativet. Detta är dock också det alternativet som det är svårt att hitta billiga och bra utemöbler för. 

2

4

Till sist ännu några bilder på macramé hängare till plantor, som jag gärna skulle ha med på balkongen och en vägg för olika växter. Rutnätet finns det liknande av HÄR.  Macramén hittar ni HÄR.

6

 

resizedimage80070 iisasmeds4

måndag 25 januari 2016 - 18:01

Dream Bathroom

151

FIND EVERYTHING HERE.

Hej! Några veckor sedan hade vi från skolan en uppgift i konst, att skapa en moodboard till ett rum. Jag blev såå glad eftersom man äntligen fick göra något man tycker är roligt. Här på bloggen kommer det inte upp så mycket om inredning. Något jag ändå är intresserad av. Ovan har ni slutresultatet som jag sedan skickade in. Vad tycker ni om dethär med inredningsinlägg här på bloggen?

Hei! Pari viikoa sitten meillä oli koulusta semmoinen tehtävä, että piti luoda moodboard huonelle. Olin todella iloinen ja innokas, koska koulussa oli semmoinen tehtävä, josta oikeasti tykkää. Blogissani ei esiinny niin paljon sisustuspostauksia, mutta pidän kuitenkin siitä.. Mitä pidätte sisustuspostauksista blogissa?

iisasmeds3

 

 

tisdag 12 januari 2016 - 16:51

Tired on a Tuesday

13856951509a1397

Pictures taken in Indiska

Hej alla! Som ni kan konstatera från rubriken så har jag varit trött idag.8 morgonar är nog inte något jag gillar. Värsta känslan att stiga upp och det är fortfarande kolmörkt ute.. Men på den positvare sidan har det ändå varit en helt rolig dag. 

Hei kaikki! Niinkuin voitte varmasti otsikosta päätellä, olen ollut väsynyt tänään. 8 aamut eivät kyllä ole minun ystäviä. Pahin tune on kun herää ja ulkona on vielä pilkkopimeää... Positiivisesti ajateltu tänään on kuitenkin ollut ihan hauska päivä. 

/Iisa Smeds

fredag 30 oktober 2015 - 19:38

DIY: Halloween pumpkin

1082

Du behöver: En pumpa, en penna, kniv, sked och skål.

Tarvitset: Kurpitsan, kynän, veitsen, lusikan ja kulhon.

1083

Rita motivet på din pumpa.

Piirrä haluamasi kuva kurpitsaan.

5633ada7b223d

Skär ut locket och töm pumpan på frön och extra kött.

Kaiverra kansi pois ja myös ylimääräinen liha ja siemenet. 

1084

Skär ut den ritade figuren.

Kaiverra piirretty kohde. 

10851086

Sätt in ett ljus och sätt på locket. Så var det klart!

Laita kynttilä sisälle ja kansi päälle. Sitten se on valmis! 

/Iisa

Taggar:

Kategorier:

Interior

Skriv en kommentar 8