IMG 1423

Serier att kolla in

Skrivet av Iisa Smeds 26.07.2018 | 1 Kommentarer

Taggar:

Hej! Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg var jag tipsar om filer/serier/dokumentärer jag sett på så tänkte att det var dags för ett igen. Om ni vill läsa tidigare tips kan ni hitta dokumentär tips HÄR och filmtips HÄR. 

Idag är det altså serier som står på tur. Jag har inte hunnit kolla på så många men en del iallfall. 

Först ute har jag två serietips från arenan. 

Blank

2

Den här serien kom emot mig på arenans framsida. Det finns totalt 9 avsnint av serien. Den handlar om 20 åriga Ellas liv och behandlar hennes liv under mellanåret efter gymnasiet. Påminde till en stor del om skam så om ni tyckte om den serien, gillar ni säkert denna också. 

 Du kan kolla serien HÄR. 

Line fixar kroppen

linefixar episode 6 jpg

En riktigt feel good serie som får en att tänka över sin egen självbild. En allmänbildande serie om synen på sin egen kropp. Jag tyckte serien var underhållande och intressant!

 

Du kan kolla serien HÄR. 

Agatha Christie: Huset på udden

huset pa udden formatbild

Denna serie visas på svergies TV 4. För dig som gillar miss marple och hercule poirit är detta den perfekta serien. Det är ett mord som utredds inom familjen. Serien är superbra filmad och har otroligt vacker scenografi. Rekommenderar verkligen denna! 

 

17

Kommentarer

  • Sandra Neuman 26/07/2018 9:01pm (21 månader sen)

    Huset på udden har jag sett två avsnitt av men tycker det mest bara stampar på stället. Kanske inte riktigt den sortens mordutredningar som jag gillar i serier. :/ Line har jag tänkt titta på vid passande tillfälle :P

    • Iisa Smeds 10/08/2018 12:16am (20 månader sen)

      Okej :) Ja den serien rekommenderar jag nog! :D

Skriv en kommentar