IMG 1423

Stressad?

Skrivet av Iisa Smeds 11.09.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

18

Hej! Idag tänkte dela med mig en app som jag nyligen börjat använda, nämligen headspace. Det är en app som har olika avslappnings och meditationsövningar. Jag har nu tagit en per dag i 7 dagar i rad. Otroligt lungnande. Testa för all del appen om du har det stressigt i vardagen! :) För mig hjälpte det otroligt mot stressen av att läsa på studenten och känslan att man inte kan något även fast man läst i flera dagen. Man får helt enkelt ordning på tankarna och kan koncentrera sig bättre på en sak i gången. Ni hittar en tutorial på vad det riktigt är och hur det fungerar här under:

På samma när jag nämner headspace så tycker jag ni alla som är intresserade av välmående och hälsa kan kolla in vouges 5 avsnitts serie om hälsa med Camille Rowe. Tyckte själv serien var mycket intressant och hittade flera bra tips från videorna. Bland annat appen headspace. Här nedan är första avsnittet: 

Resten av avsnitten kan ni hitta HÄR

 

resizedimage80070 iisasmeds4

Kommentarer

  • Dojle74 13/09/2016 9:19pm (4 år sen)

    En annan som man kan testa är Buddhify, finns både åt iPhone & Android. Har väl ungefär 80 olika meditationsövningar med olika längder och för olika situationer.

    • Iisa Smeds 16/09/2016 6:51pm (4 år sen)

      Okej! Tack för tipset :)

Skriv en kommentar