Namnlost 1

Veckans favoriter - Youtube

Skrivet av Iisa Smeds 06.11.2020 | 0 Kommentarer

Hej, 

Idag tänkte jag dela med mig fem favoritvideon från YouTube. 

1. Vardagsrum Makeover

Jag har sett på en massa makeover videon på senaste tiden. Denna tyckte jag var trevlig eftersom den hade så lungt tempo och var klippt på ett annorlunda sätt än de flesta andra jag sett. Om du vill hänga med i vad som står i texten så kan du slå på svenska undertexter. 

2. Closet declutter

Jag har börjat se på en del videon om minimalism och speciellt videon om att städa sin garderob. Eftersom jag är hemma en hel del nu när jag både jobbar och gör skolarbete hemifrån märker man hur mycket saker man har i sin lägenhet. Jag har själv under den senaste månaden försökt sälja och donera saker som jag inte längre behöver. Och så har dessa videon också hjälpt mig att tänka på mina vanor som konsument. 

 

3. Never too Small

Dessa videon ser jag alltid på när de kommer ut. Det här avsnittet av Never too Small var en av mina favoriter. Jag gillade lösningar de gjort i denna lägenhet och tycker om att se hur man kan få en liten lägenhet att fungera som ett funktionellt utrymme. 

 

4. Unreported World

Denna serie började jag se på någon vecka sedan. Här tar man upp mycket som är problematiskt i världen. Detta avsnitt var väldigt tungt att se på men väldigt viktigt. Det fick mig att reflektera över sina egna vanor och hur mycket vatten man själv konsumerar. Rekommenderar att se alla Unreported World avsnitt på denna kanal. De är alla väldigt lärorika. 

 

 

Psst. ett extra tips som inte är YouTube relaterad. Jag kollade serien The queens gambit på Netflix och blev helt fast i den. Rekommenderar att se serien om du inte sett den ännu! 

- iisa smeds - 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar