God jul!

lördag 23 december 2017 - 15:06 | 2 Kommentarer

 

 

god jul bl

Nu är det inte långt kvar! Jag har en kaka i ugnen, men efter att jag fått ut den ur ugnen har jag prickat av allt på to-do-listan för i dag. I morgon har jag förstås en massa kvar att göra, men i morgon är en ny dag, och förhoppningsvis vaknar jag då med en vrist som inte värker, så jag har energi att färdigställa allt. Just nu vill jag bara lägga mig i soffan med foten i högläge och öppna en ask praliner.

Varje år försöker jag minska på sorterna på julbordet, men ännu har jag inte lyckats med de föresatserna. Om det är en gång i året man ska frossa, är det väl nu, och det är bara att konstatera att ett julbord med färre än femtioelva sorter inte funkar hos oss.

Sonen från utlandet anlände i torsdags, och då passade vi på att fira hans kandidatexamen från i somras med smörgåstårta. Mitt i julruschen (som vi personligen aldrig dras i ni hos oss eftersom våra julförberedelser är välplanerade och -inövade och vi kör med samma välbekanta schema år efter år). Fast det blev en tårta med julgranar på, så den passade ju in så här års.

 

smorgastarta 5


Med dessa ord vill jag önska alla en riktigt fridfull och fröjdefull jul. Hoppas alla är snälla med er!

Taggar:

Kategorier:

Family Lifestyle

2

Kommentarer

 • Sandra Neuman

  28.12.2017 14:10 (22 dagar sen)

  Hoppas att ni hade en fin jul Ingela :) Jag har inte öht läst bloggar under december så nu försöker jag läsa lite för att återfinna inspirationen.

  • Ingela

   28.12.2017 14:16 (22 dagar sen)

   Tack, Sandra, julen var riktigt fin. Hoppas ni har tillfrisknat. Kram!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.