IMG 8538

ÄR JAG BIKBOKS NYA MODELL?!

Skrivet av Isabel Bjon 11.09.2019 | 0 Kommentarer

Här har det ju verkligen hänt mycket haha... Börjar blogga på en ny bloggportal och så står den stilla i en vecka lol *applåder*. Ääh vi börjar om från början då. Tänkte faktiskt berätta om en skitkul sak som hände mig för typ 1,5 vecka sedan!

Jag hade nämligen tagit några outfit foton tillsammans med Adelina (min kusin) och taggade då de butiker varifrån jag hade köpt kläderna. Hade inte riktigt tänkt mig att något skulle hända. Jag skulle kanske få upp mot 100 likes och någon kommentar, but that was about it. Men mitt i allt får jag en notis om att bikbok hade taggat mig i ett instagram inlägg... WHAT THE F var ju såklart min första tanke. Att en butikkedja som har 397 000 följare på instagram HAR REPOSTAT MITT FOTO! Gud... vad hände liksom?IMG 1356

Bilden fick över 1300 likes, men det slutade inte där. Efter någon dag så hade en bikbok affär i Tammerfors repostat min bild. Efter en vecka så hade flera bikbok affärer från Finland, Sverige och Norge repostat MIN bild... Varje gång det hände blev jag ännu en gång så jävla chockad men så JÄVLA glad!

Förra veckan så fick jag en kommentar av bikbok på mitt instagram foto som löd: "This is lovely! Would it be ok if we shared your photo on our gallery on our website and in other Bik Bok channels?" Och såklart svarade jag ju JA! För någon dag sedan gick jag då in för att kika om dom faktiskt hade lagt upp bilden på deras hemsida och det här hittar jag då:Skarmklipp2Skarmklipp5Skarmklipp4Skarmklipp3HOLY MOLY! Min bild ligger överallt! Fyfan vad det låter som jag skryter nu, men ibland måste man ju faktiskt få känna en stolthet över sig själv. 

Men fast min bild blev repostad av flera instagram kontot, så fick jag inte en ända följare... Jag hade ju förväntat mig att min instagram skulle typ blow up eller någonting. But that didn't happen och jag förstår inte varför? Såklart är inte följare allting och jag är så jävla tacksam för att min bild var så populär, men jag förundrar mig nog över varför inte jag fick mera aktivitet på mitt instagramkonto. Vad tror ni är orsaken?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar