IMG 8538

Visa alla inlägg skrivna juli 2020

VAD JAG SER FRAMEMOT I HÖST

Skrivet av Isabel Bjon 27.07.2020

Long time no see, igen haha. Det här med att uppdatera min blogg är inte my strong suit och sen då man faktiskt gör det, har man ingen aning vad man ska skriva om. Jag kan ju inte heller sammanfatta en hel månad och om jag bara skulle skriva om min dag känns det som jag förnekar pausen jag haft... what to do haha? Jag hoppas i alla fall att ni fortfarande läser min blogg och hänger på nu då jag ska försöka uppdatera oftare. Om ni dock vill veta mera om mitt liv kan ni ju alltid följa mig på instagram och youtube under namnet Isabel Bjon där jag uppdaterar mera än på bloggen.

Tänkte nu i alla fall att jag ska berätta några saker som jag ser framemot i höst, låter inte det bra? :D

1. Jag fyller år om en vecka! 23 år, ajjajj haha. Nämen jag älskar verkligen augusti och september för det händer så jäkla mycket då! För det första fyller jag ju såklart, men också är det new beginnings all around. Skolan börjar på nytt, jag åker ner till Helsingfors osvosv. Men jaa, min födelsedag. Jag tänkte faktiskt ha födelsedagsfest på villan nu på lördag, så det ska bli jäkla roligt! Tror inte några av mina vänner har sett vår nya terass som vi byggde nu i sommar. Tror inte ni har sett den heller, so here are some pictures.
WUCV18492. Jag åker ner till Helsingfors igen och flyttar ... rum haha. Min ena rumskompis ska flytta ihop med sin pojkvän, så jag valde att flytta in till hennes rum nu i höst istället. Orsaken är för att hennes rum är typ 4-5 kvm större än mitt och att utsikten är mot gatan istället mot innergården som jag har haft. Vi bor ju på 3:e våningen och där byggnaden står sluttar det, så höjdskillnaden är enooooorm från innergården till mitt nuvarande rum (och jag är väääldigt höjdrädd) så känner väl mig också lite bekvämare då höjdskillnaden är mindre då man tittar ut genom fönstret i mitt nya rum.

3. Skolan börjar på nytt! För er som inte vet så går jag på svenska social- och kommunalhögskolan där jag studerar samhällsvetenskaper med huvudämnet rättsvetenskap (och bi-ämnet om ni vill veta så är statskunskap med förvaltning). Så i år börjar jag mitt fjärde år där, orkar inte just nu förklara varför jag inte ännu har kandidatexamen, men ni som har följt mig en längre stund förstår varför. :) Ska bli så jäkla skönt att få rutiner igen och komma igång med studierna for real! 

4. Jag ska börja psykoterapi. Det är ÄNTLIGEN dags! Söker dock fortfarande efter en kognitiv beteende terapeut i centrum av Helsingfors, så om ni vet någon som är bra och som är en kvinna (känner mig mera bekväm att berätta mina deepest darkest secrets till en kvinna haha, näää men jag kan öppna upp mig mera till kvinnor) skriv i kommentarsfältet. :) Vill verkligen jobba på min panikångest nu, orkar verkligen inte med att känna mig så tillbaka dragen från livet när jag har panikångest.

Hoppas ni tyckte om blogginlägget och vi ses snart igen! ;)IMG E0478IMG 0062IMG 0091