IMG 8538

HELGPLANER I VASA | 100-ÅRS FÖDELSEDAG

Skrivet av Isabel Bjon 06.02.2020 | 1 Kommentarer

Ja, jag har väl inte berättat att jag varit i Vasa en vecka nu? hehe. Orsaken varför jag skulle hem från första början var för att jag fick några läkartider till förra torsdagen, som jag inte ska gå in på desto mera. Men varför jag kommer att stanna hela 1,5 vecka är på grund av att min gamla farfar fyller 100 ÅR PÅ SÖNDAG!!!! Tänk er att fylla 100 år, han har levt genom så jäkla mycket. Jag är så glad över att få kunna spendera hans 100-års dag med honom och resten av familjen. :)

I och med att gamla farfar fyller år så kommer Jonathan (min bror) också komma hit i helgen, tillsammans med hans hundar!!! Omg, jag är så kär i dom och saknar dom så jävla jävla mycket. Får spendera så lite tid med dom, fast jag bara är en 40 minuters tågresa borta. Så jag ser verkligen fram emot det! Det är lite oklart om dom kommer på fredag eller lördag, men jag är nöjd oavsett. :) 

Blev ett litet oklart upplägg det här nu haha, så kanske jag ska börja med att berätta vad jag ska göra på fredag. På dagen har jag inget planerat egentligen. Blir väl att gå igenom lite föreläsningar, göra uppgifter, söka praktikplatser och sånt - inte så intressant hehe. Sedan blir det bastu på kvällen, antagligen lite vin eller öl och på kvällen ska jag möta upp Amanda vid Venn och försöka äta där för en gångs skull. Då vi har planerat att göra det, så har dom antingen inte tagit emot reserveringar eller så har servitören sagt att köket är stängt, fast mat kommit från köket stup i kvarten... Håller fingrarna för denna gång! Utöver det problemet gillar jag verkligen Venn. Supertrevlig personal, mysig inredning, goda drinkar och fin utsikt över Vasa torg.

På lördag finns det inget planerat egentligen. Blir väl säkerligen en promenad med hundarna och så har mamma haft i tanken på att det skulle vara kul att åka och bowla. Håller med, även om jag suger på att bowla... Sist jag gjorde det hade jag druckit lite och när jag skulle kasta iväg bowlingklotet, så släppte jag det för tidigt och klotet blev svingat bakåt hahaha. Det var faktiskt riktigt pinsamt haha, för jag var med ett gäng där jag inte kände några stycken. Wooops.

Sedan på söndag kommer vi som sagt att fira min gamla farfar Jerkers 100-års dag. På kvällen kommer jag antagligen åka hem sedan, vet inte om jag åker med Jonathan eller om jag tar tåget, det får jag se sen. :)IMG 0635IMG 0642IMG 0658IMG 0624IMG 0649

Kommentarer

 • J 07/02/2020 1:56pm (5 månader sen)

  Din hårfärg e så underbar!!

  • Isabel Bjon 10/02/2020 7:49pm (5 månader sen)

   Tack snälla du! <3

   Mvh.
   Isabel Bjon

Skriv en kommentar