IMG 8538

JAG HINNER INTE MED ALLT...

Skrivet av Isabel Bjon 24.04.2020 | 1 Kommentarer

Ett blogginlägg, sedan flera veckors paus - det är verkligen typiskt mig. Men nu när jag är i karantän har jag valt att till 100% fokusera på mina studier, men ändå så verkar inte tiden räcka till. Jag försöker att varje dag mellan 9.00-16.00 att studera, men ändå så verkar det som att jag är efter med studierna, känner ni likadant? Jag vet att det är många studerande som har problem med att hinna med allt eftersom man har 1000 ggr mera studier nu än tidigare. Dessutom har man en ständig oro över hur man ska få ihop ändarna i ekonomin då de flesta är utan stöd och jobb under sommaren. Så denna tid är verkligen inte lätt för alla studerande - en stor kram till oss, vi gör ett otroligt jobb! Hittills har jag hunnit med två tentamen och 3 inlämningsuppgifter och flera distansföreläsningar, så jag är verkligen stolt över mig själv. Men det kommer nog bli så jäkla skönt med sommar sedan, för i den här takten kommer jag nog ge upp snart haha. Btw vill ni att jag ska skriva mera om min utbildning och kurser jag tar? Jag skriver ju väldigt sällan om det.

Men jaa, detta är orsaken till att jag inte har varit aktiv på några av mina sociala medier, hoppas ni förstår. Men jag vill verkligen vara mera aktiv, men vet inte hur jag ska göra det med tanke på mitt fullspäckade schema... Men på lördagar har jag försökt att prioritera mina sociala medier, men ibland vill man ju bara ta det lugnt en hel dag och fokusera på sig själv. Men om ni har några tips på hur jag ska sätta upp schemat eller några tips på innehåll för bloggen, youtube och instagram kommentera då här nedanför. :)IMG 1584IMG 1519IMG 1570

Kommentarer

 • Eva 26/04/2020 5:09pm (7 månader sen)

  Skriv gärna mer om dina studier, för nån som inte är insatt så vet man ju inte så mycket om vad studierna faktiskt går ut på. :)
  Jag upplevde annars precis samma sak, i alla fall i början, att man jobbar och jobbar men tiden bara springer iväg. Det som hjälper mig är att verkligen ha koll på att inte låta blodsockret sjunka för lågt under dagen, att vara ärlig med mig själv över hur mycket tid jag lägger på pauser (lätt att matpausen blir onödigt lång för mig iaf) och att som du säger också ge mig själv tid bara där jag gör något jag själv vill. Men det är ju högst individuellt så du kanske inte alls har problem med det jag nu nämnde. :)
  Och btw varifrån är din huppare? :)
  Hoppas du har en bra dag!

  • Isabel Bjon 27/04/2020 11:34am (7 månader sen)

   Jag ska försöka skriva mera om studierna, tack för kommentaren! :)
   Jo, det är verkligen sant. Jag brukar lägga så mycket tid och energi på att studera att jag sedan under lunch pausen är helt slut och lägger allt för lång tid på att "vila upp mig". Men samtidigt är det också viktigt att känna efter lite. För man studerar ju verkligen inte effektivt om man är energilös. Som du sa så är blodsockret också viktigt att hålla koll på för att studera effektivt och orka hela dagen.
   Den är från Carlings i Vasa. Men jag fick dock en fläck på den som inte gick bort, så det vara bara att klippa den till en croppad huppari då hehe. xD

Skriv en kommentar